Falun mire lehet / szokás elkölteni a szép kártyát?
(Megjegyzés: igen, tudom hogy most elvileg lehet majd boltban fizetni vele, de ez nem tart örökké)
Érdekelne azok tapasztalata akik falun laknak és van szép kártyájuk. Mire költitek? Én úgy tapasztalom jelentősen csökkentett lehetőségeim vannak…
Étterem: van egy db étterem a környéken, ott se fogadnak el szép kàrtyát.
Programok: néha bemegyünk a városba valami koncertre, de a táv miatt ez évi pár alkalom maximum, mert rendszeresen nem szeretnénk órákat utazni egy program miatt.
Nyaralás: nem szeretünk belföldön nyaralni, pont múlt héten voltunk (kifejezetten a szép kártya miatt) és majdnem végig a szálláson gubbasztottunk mert esett és hideg volt, ez nem igazán éri meg.
Aki nem nagyvárosban lakik, az mire szokta használni?
Szállás, úszásbérlet, étterem.
De a szabadidő részt asszem már eddig is el lehetett költeni ilyen decathlonban pl. De nekem sosem kellett ilyen, mert egy úszószemüveget vettem kb 5 éve, azóta is jó még.
A leírásod nagyon furcsa számomra. Oké, helyben itt sincs étterem, de 20 perc alatt bent vagyok a városban, ott dolgozom, stb... nem igaz, hogy ennyire eldugott helyen vagy, ahonnan még hétvégente se lehet kiszabadulni és szórakozni egyet. Főleg hogy mi a szépkártya?? Évente max párszázezer. Két családi éttermezés alatt elmegy a teljes éves keret, ha akarnám.
Hát, mi nem szeretünk egy ebéd miatt autózni 1-2 órát. (Eleve nem vagyunk nagy éttermesek, ha lenne ami kiszállít házhoz és jó, akkor rendelnénk gyakrabban esetleg).
A dechatlon jól hangzik, bár nekünk is van minden ami esetleg szükséges sportoláshoz, de ezt megjegyzem hátha tönkremegy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!