Saucony kérdése:
Egy érdekes témában szeretném kérni a véleményeteket ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Történt ugyanis egy hete hogy a szomszéd néni panaszkodott hogy bejár egy róka a kertjébe és lopkodja a tyúkokat. Ezért felajánlotta a lég puskáját hogy ijesszem el vele a rókát, és egyben tartsam is meg mert neki nincs rá szüksége, A férje meg már rég meghalt. Én kérdeztem tőle biztos el szeretné ajándékozni? Azt mondta igen rengeteget segítettem már neki ezért szeretné ha megtartanám. Én a puskát elvittem szakemberhez beállítattam átnézettem, aminek volt jó pár 1000 Ft költsége. Ma délután megjelent a néni a kerítésnél és követelte vissza a puskát mivel a fia igényt tartana rá és örökség ezért azonnal adjam vissza. Nyilván nem esett túl jól de én ilyen dolgokon nem fogok senkivel sem vitatkozni vissza fogom neki adni de még kértem rá hogy legalább azt a pénzt fizessek ki nekem amit rá költöttem, az volt rá a válaszola kikérte meg rá hogy el vigye valahová? Én mondtam neki abban a hiszemben vittem el hogy ez már az enyém, azt mondta őt nem érdekli kéri vissza! Azért ez nagyon kellemetlen és bosszantó helyzet ti mit csinálnátok a helyemben?2023. júl. 31. 22:44
12/12 A kérdező kommentje:
A puskát vissza adtam, pontosabban a fia oda jött a kapu elé nagy hanggal és nem akartam vitát.. többet soha nem fogok elfogadni semmit !
aug. 27. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!