Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vidéken (kisebb városokban),...

Vidéken (kisebb városokban), hogy bírtok ezek nélkül élni?

Figyelt kérdés

-Művészmozik

-Nagyobb könyvtárak

-Színházak

-Könyvesboltok/antikváriumok

-Múzeumok

-Jobb éttermek

-Különlegességeket áruló boltok (pl. ritkább élelmiszerek)

-Tanfolyamok

Ezekből sok esetben vidéki nagyvárosokban is messze elmarad a felhozatal a fővároshoz képest, de a vidéki kisvárosok többségében nyomuk sincs.

2023. júl. 18. 12:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
1,5 óra feljutni Budapestre, ha különlegesebb helyekre vágynék. 1 hónapban ha csinálok egy ilyen körutat, az nekem elég.
2023. júl. 18. 16:52
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

Ezekre a helyekre biztos minden nap jársz :DD

Én Egerben éltem sokáig ami elvileg nagy turista központ mégis gyuloltem mert nem volt ott semmi

Képzeld nem mentem a színházba minden nap meg a várba sem

Ettől függetlenül a magyar vidéket én is halál depresszívnek tartom

2023. júl. 18. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak halkan merem megjegyezni, hogy bár Bp. agglomerációjában lakom (lényegében bp-i vagyok), de szinte mindezek nélkül élek. 😅 Netről minden beszerezhető, minden megnézhető, étterembe meg színházba sosem szerettem járni, múzeumba is csak ritkán. Amúgy pont készülök messzebb költözni, nyugisabb helyre, gazdálkodni szeretnék. Autóval úgyis minden közel van.
2023. júl. 18. 22:55
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

1) Mégis ki jár manapság moziba, színházba? Én imádom a művészetet, de nem tartom ezeket létfontosságúnak, pláne az utóbbit.

2) Nincs rá pénze amúgy se a vidékieknek, az emberek 60% Békés megyében minimálbért keres. Ez a legkisebb gondja, hogy nincs múzeum vagy étterem. Amire nincs kereset, abból nem is lesz kínálat. Akinek tetszik az ilyesmi megnézi Budapesten, ahol bele is illik a városi szférába.

2023. júl. 22. 18:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Hiába játszod a fejed, elélnél te is kenyéren-vízen, ha rá lennél utalva.
2023. aug. 15. 12:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Torrent
2023. szept. 12. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!