Minden reggel 4:40 kor túráztatja az autóját a szomszéd mielőtt munkába indul. Ez pont elég,hogy felébredjek. Legalább 10 percig a csukott szigetelt ablakon keresztul is hallani lehet. Azaz igazi gyárkémény kipufogos auto. Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 08:30
21/25 A kérdező kommentje:
Persze ez mind csak fikció,igaz?:)
2023. júl. 17. 11:12
22/25 anonim válasza:
Nem tudom most ertelmezni, kontextusba helyezni a fikcio szot. Hogy erted hogy fikcio? Mire erted?
23/25 A kérdező kommentje:
hat,hogy Te ezt tuti nem csinaltad meg,csak elmeletbe beszelunk rola
2023. júl. 17. 14:34
24/25 anonim válasza:
En nyilvan nem csinaltam meg, mert nem volt ra szuksegem. Csak otletet adtam, hogy a parasztot minimalis karokozassal hogyan lehet "nevelni".
Az hogy ki mit csinal vagy nem csinal a sajat pihenese erdekeben, mar egyeni. En nem bohockodnek ilyennel, 3* szolok neki hogy ne, negyedjere mikor zug az auto a haz elott hajnalban, beverem a szelvedot egy 3/4-es hajtokarral. Es nem erdekelnek a kovetkezmenyek, ugy sem latja senki. Ez altalaban latszik, igy tettlegessegre sosincs szukseg. Erre celoztam azzal, hogy egy hatarozottabb (ferfi) jelenlet sokat lendithet az ugyon.
Van aki meg szolni is muja.
A cementet a kipufogoba dolog valahol a ketto kozott van.
25/25 A kérdező kommentje:
stimm!
2023. júl. 17. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!