Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Külföldi magyarok, akik...

Külföldi magyarok, akik kiköltöztek? Nektek mit jelent az “otthon”? Magyarországot vagy azt, ahová kiköltöztetek?

Figyelt kérdés
Nekem Magyarországot, pedig évek óta élek kint. Ennek oka: a családom nagy része otthon van (nincs még saját férj és gyerek), a barátaim is, és itt meg hiába tudtam nagyjából beilleszkedni, nem találom magam annyira. Ennek ellenére nem költöznék haza, mert itt összeségében jobb az élet, kedves emberek, jó fizetés, de ha hazamegyek, azt érzem, hogy az az otthon, és mindig honvágyam van, ha eljövök.
2023. júl. 4. 15:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Itt ahol elek (kulfold) mar 37 eve, ez az otthon. egyebkent sem jarok Mo ra, egy alkalommal voltam ennyi ev alatt az is mar 24 evvel ezelott volt.
okt. 2. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!