Eu kártyát igényelhet Magyarországon, aki Németországban él? Nővéremék 1,5éve kiköltöztek, kint van tb-je. De most az ünnepekre hazajöttek és nincs jól! Januárban mennek vissza. Itt igényelhet Eu kártyáti? Ha igen, megkapja azonnal?
A külföldi biztosítások kb 99%-a tartalmaz külföldi sürgősségi es baleseti ellátást. Nézze meg a kártyáját, vagy hívja fel a biztosítóját es kérdezze meg, mi a helyzet. Ha a kérdés az, hogy elmehet e így orvoshoz Magyarorszagon, akkor a válsz igen, elmehet. Magyarorszagon ha itt nincs állandó lakcíme es nem fizeti a tbt, nem kap EU kártyát.
De amúgy Magyarorszagon létezik a magánorvosi rendszer, egyszerűbb, gyorsabb, bár nyilvánvalóan nem ingyenes
Ha kint dolgozik csak van pénze hogy kifizessen egy magán orvost....
Max 10-15 ezer egy alkalom.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló! Elment magán dokihoz itt, mert van rá 10-15E Ft-ja. Viszont MR-t ès sok más vizsgàlatokat kell csinálni azt mondta az orvos, ami nem pár ezer ft! Csupán emiatt érdeklődtem az Eu kártyáról, hogy ha nem muszàj, ne fizessen már százezreket 2-3hét alatt! Attól, hogy kint él valaki, nem jelenti azt milliomos. Nem azért írtam, hogy valaki is az anyagi helyzetüket témázgassa!
"De szerintem ez volt az utolsó, hogy bármilyen kérdèst is feltettem..."
Te pedig megsértődsz egyetlen hülye miatt. Mondhatnám, hoyg ez volt az utolsó, hogy megnéztem itt egy kérdést, de baromság lenne, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!