Mit csináljak ha a lakótársam pisilés után sosem húzza le a WC-t?
Figyelt kérdés
Már legalább 4-szer mondtam neki, minden egyes alkalommal mikor szóltam betartotta néhány napig, aztán megint nem húzza le a WC-t minden alkalommal mikor pisil.
Nem nagy ügy, csak kezd elegem lenni hogy mindig húgyszagú miatta a mosdó.
A takarítással is ez a helyzet, már fél éve lakik itt és eddig egyszer sem takarított, pedig emiatt szóltam is neki nem is egyszer. Pedig van bőven rá ideje, mert home office-ba dolgozik így minden nap itthon rohad a szobájába.
Ilyen helyzetben mit csinálnátok a helyemben? Egy fiatal srácról van szó, gondolom nem kapott megfelelő nevelést a szüleitől. En nem vagyok sem az anyja, sem az apja, így többször nem akarok szólni…
2023. júl. 3. 19:19
2/10 anonim válasza:
En szolnek. Ne haragudj, igaz, hogy nem egy darab barna targy uszik a veceben, de ez is mellektermek. Nem akarom a vizeletedet talalni a veceben.
3/10 anonim válasza:
Beszélnék vele, ha nem változtat akkor keresel mást a helyére.
4/10 anonim válasza:
Az semmi, az enyém összesz@rja, koszos papucsban tántorog a lakásban, büdös mint a disznó, állandóan ordítozik, nem takarít, szétszórja a kaját... Hogy a rohadás jönne már rá arra a nagy buflák fejére.
5/10 anonim válasza:
Anno volt egy félalkesz ex-egyetemista lakótársunk. Egyszer olyan részegen jött haza, hogy belesz@rt a cipőtárolóba, aztán lefeküdt sz@ros seggel aludni. Undorító bűz volt a lakásban. Az eset után magától eltakarodott máshová lakni.
7/10 anonim válasza:
ha már 4x megvolt, most leordítanám, hogy milyen igénytelen..
8/10 anonim válasza:
Közölném vele, hogyha mégegyszer meglátom, akkor a fejére öntöm. Én képes is vagyok erre, tehát nem pusztán fenyegetőzök. És mindezt addig tenném, amíg meg nem tanulja lehúzni maga után.
9/10 anonim válasza:
Melyikőtök nevén van az albérlet? Ha a tiéden zavard el, ha meg az övén költözz el.
10/10 anonim válasza:
Rakj ki egy papírt a WC ajtóra belülről, hogy "húzd le!" Ha ez sem segít, leckéztesd meg valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!