A férfiak pisilés után megtörlik magukat vagy nálunk mi a menetrend ezen a téren?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 00:49
1/11 anonim válasza:
Nem egységes. Van, aki letörli WC-papírral, más meg csak lerázza és visszarakja.
2/11 anonim válasza:
Én általában "felitatom" az utolsó cseppeket papírral miután leráztam.
3/11 anonim válasza:
Régebben pisi cseppes lett tőle az alsógatyám. De az sem zavaró. Az utóbbi időben felitatom wc papírral. 30/F
4/11 anonim válasza:
Én ha csak lehet, akkor megtörlöm, de ha van rá lehetőségem, pl itthon, még meg is mosom szappannal naponta egyszer legalább, de vízzel mindenképp leöblítem.
Nyilván munkahelyen nem tudom mosni, de törekszem a wc papírral megtörlésre ott is azért.
5/11 anonim válasza:
Kulturaltabbja megtorli, a kevesbe kulturalt szanaszejjel razza, hadd legyen minden hugyos.
6/11 anonim válasza:
Ha tudom, törlöm, valamikor meg is mosom.
7/11 Johhny05 válasza:
Ez szerintem elég változatos.
Helyzettől, helyszíntől is függ. És persze szokás kérdése.
Hol így, hol úgy.
9/11 Noren1989 válasza:
Az utolsó csepp mindig a gatyàé.
10/11 anonim válasza:
Szerintem koltozz a szexrovatba, mert mar az egeszsegugy kategoriaban sem birsz magaddal hetek ota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!