Van valaki, aki vidékről költözött a fővárosba és nem bánta meg?
Én egyetem miatt jöttem Pestre, vidéki városból.
Nyilván mindenkinek más, az elején nagyobb kalandnak éltem meg, mostmár eléggé unom az ittlétet. Vannak jobb, élhetőbb helyek itt is, vannak rosszabbak, ez nagyon változó. Meg nyilván attól is függ hogy te milyen vagy, munkahelyet hol találsz, mennyit kell utaznod, stb.
Azt írtad hogy azt érzed hogy most kell eldöntened mindent. Szerintem ennyi idősen még bőven van időd ezt eldönteni, és ha máshogy alakulnak a dolgok még sokáig viszonylag könnyű változtatni, nincs akkora hatása szerintem az életedre még mint amennyire gondolod. (Bár én pont annyi idős vagyok mint te, szóval én is csak gondolom, nem tapasztalat).
Nyilván azt hogy neked milyen, csak akkor tudod meg ha kipróbálod. Azt neked kell mérlegelni hogy számodra jobb lenne-e elköltözni, kipróbálni valami újat, vagy inkább maradnál ott ahol most laksz.
Bárkit is kérdezel meg, csak a saját tapasztalatait, véleményét tudja mondani. Az hogy ez az-e amire te vágysz, csak te tudhatod igazán.
Jelen.
Már a prekoncepció is rém rossz, ha te egy 2M lakosú városról egy-két szavas általános véleményt tudsz alkotni.
Itt a nyár, költözz fel egy-két hónapra az egyik barátnődhöz, diákmunkázz vagy valami és ismerd meg a várost a pályaudvarokon kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!