Büdös szag a szomszédból, miért?
Lehet meghalt, de ennél kevésbé drasztikus válasz lehet az is, hogy szimplán nem takarít megfelelően és ilyen melegben nagyon gyorsan berohad bármi, ha nincs klímája. Pl nálam valamelyik nap szintén iszonyú büdös volt, mert nem mosogattam el pár napig, nem volt sok mosatlan, gondoltam ráér majd hétvégén, viszont teafilterestül hagytam a mosogatóban egy bögrét és annak lett undorító szaga. Pedig direkt szoktam erre figyelni, mert napközben nem klímázok, amíg nem vagyok itthon, a szemetet mindig leviszem, a mosatlan is általában elöblített edények. :D
Szóval ha a szomszédod elhanyagolja ezeket a dolgokat, szerintem simán kiszűrődhet a szag.
Ha még él, akkor sem érdemes félvállról venni. Jópofa vicc,amit korábban írtak, de Dahmer is sokáig megúszta a dolgot.
Jobb, ha nem adunk esélyt a hozzá hasonlóknak.
Tőle kérdezd először, és kérd a szaghatás megszüntetésére.
Ha nincs megoldás, akkor jegyzőhöz kell fordulnod,és majd a hatóságok rendet tesznek. Nem vagy köteles elviselni más bűzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!