Pest megye,aggloban lakok nalatok is füst szag van?
Egyszeruen felhaborito,hogy sotetedes utan egy hatalmas nagy fust felho az udvarom.
Szelloztetni,setalni nem lehet.
Most komolyan muszaj minden szirszart elegetni masoknak?
Komolyan ezt tamogatja a vityó?
Gondolom az ő kornyekene nem tuzel senki szemettel,de en pusztuljak meg tudorakba a sok szemettel autogumival tuzelo miatt.
Mielott valaki irna h biztos suar kornyeken laksz,nem nem lakok szegeny kornyeken nem is rozsadomb de nem is ozd.
Azt hittem, a kérdező ostobaságát már nem lehet alulmúlni, de tévedtem... Egyeseknek az őszi avarégetésről is kapásból Orbán és Fidesz jut eszébe. Mellesleg:
Nem lehet mit tenni ennyi megkeseredett ellenzéki papucsállakával! :)
Ha nem lennél olyan hülye, mint amilyen vagy, akkor tudnád, hogy minden áldott nap nem lehet csak úgy avart égetni, szóval jah, nem kéne okoskodni. Ti, fideszes csóró csicskák próbáltok nem megfagyni és addig tönkreteszitek mások életét is :D
Honnét szed valaki annyi autógumit meg szemetet?
Én utálom a Fideszt is, de ha nem ők nyertek volna, akkor az első köbméter gázért is piaci árat kellene fizetni.
Tehát, még rosszabb lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!