Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd tyúkjai folyamatosa...

A szomszéd tyúkjai folyamatosan nálunk vannak, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Tanyán élünk, kerítés van de semmit nem ér, kutyánk van de nagytermetű a feleségem terhes és félek hogy fellökné a kutya ezért többnyire kenelben van csak délután engedem ki, azért 2-3 hetente sikerül neki elkapni egyet.

Szóltunk nekik de azt mondták kapjuk el őket és együk meg -.- elég nehéz elakapni őket és nincs is kedvem szenvedni vele, vannak saját állataink elég azolat etetni de ezek a tyúkok folyamat kitépik a kukoricás zsákot, a teraszunkra szarnak stb..

Feljelenteni nem akarom őket mert nem szeretnénk rosszban lenni velük de mikor szólunk nekik azt mondják hogy azok már a mieink és már úton is van nekik az utánpótlás de azok el lesznek kerítve állítólag -.-

Hogy lehetne kiiktatni ezeket a tyúkokat?

2023. jún. 25. 09:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
33%
Ertetlen vagyok, tudom, de ennyire repdesnek a tyukok? 180 cm eleg magas.
2023. jún. 25. 18:42
 22/24 anonim ***** válasza:

1. [link]

2. [link]

3. Visszadobálod mindet, kivéve a legnagyobbat.

2023. jún. 25. 19:03
 23/24 A kérdező kommentje:
21# simán mivel csak annyit esznek amit találnak nálunk + van fenyő fa a szomszéd felől a kerítés mellett amin ha akar főlugrál.. De a nélkül is megy ha akarja
2023. jún. 25. 20:11
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is amondó vagyok, hogy fogjátok be és legyen belőle kajcsi. Annál rosszabb sose történjen veletek, minthogy házhoz jön a kaja.
2023. aug. 21. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!