Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lenne jó megoldás arra a...

Mi lenne jó megoldás arra a problémára, hogy sok városban nincs elegendő parkolóhely?

Figyelt kérdés
A lakónegyedek környékén. Az öltönyös okoskodók látszólag nem látnak megoldást.
2023. jún. 19. 06:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
25%
Ahogy sokan írják. Gyalog galopp. Ezért vagyunk mi elhízott nemzet. Nem sétálhat napi 2x20 percet... . Miért is? Dehogy nem. Még 2x40-et is.
2023. jún. 19. 10:23
 12/30 anonim ***** válasza:
21%
Azon felül, itt vidéken, hova rakjon még parkolót? Ahhoz az állomás melletti utcában a házakat le kellene bontani.
2023. jún. 19. 10:25
 13/30 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy írták fent, parkolóház. A mélygarázs nagyon drága állítólag, mármint a kivitelezés. Fizetnék is, ha lenne őrzött parkolóház, de nincs.

Szakadjunk már le Bp.-ről, ez nemcsak ottani probléma. Ha lenne helyben jól fizetett melóhely, akkor nyilván nem kellene autó sem, járnék gyalog, ahogy eddig tettem. Ha nem kellene 2 órát a messzebbi városban várnom a következő vonatig, akkor még jó is lenne. Esetleg le is lehetne ülni a buszon, ami szintén nem jár óránként. Se busz, se vonat nem jó. Pedig nyilván olcsóbb a bérlet, mint egy autót fenntartani.

2023. jún. 19. 10:37
 14/30 anonim ***** válasza:
18%
Itt , 12 ezres kisváros, hova építsenek parkolóházat? Parkolót hol hozzanak létre? A patikák mellett? Nincs hely. Boltok mellett? Nincs hely. Óvodák , iskolák mellett sincs. Anno kb x 100 éve nem erre tervezték ezt a települést. Itt is harc dúl minden egyes szabad helyért . Elvégre az az 500 méter, amit a célig meg kell tenni, az gyalog megtehetetlen. Csak rá kell nézni milyen tepsi seggűek szállnak ki a kocsiból. De nem azért kövér mert lusta és többet tesz át etetőjébe, mint amit eléget. Á á á dehogy!
2023. jún. 19. 10:48
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Én mondjuk motorozom. Se a városi dugók, se a parkolási problémák nem érintenek.
2023. jún. 19. 11:10
 16/30 A kérdező kommentje:
#11 : Oda-vissza út napi 3 óra vonattal plusz még 8 és fél óra munka. Plusz még 40 perc séta legalább? Így minek a gyerek? Napi 1-2 órára felé nézni?
2023. jún. 19. 11:22
 17/30 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ma már semmi.

Van P+R és hasonló lehetőség, van közösségi roller-canga, BKV, gyaloglási-futási-saját cangás lehetőség, így tényleg mi a túróért kell 0,5 km.-t is megtenni autóval?

A zembereket nem lehet arra kötelezni még ilyen üzemanyagárak mellett sem, hogy ne/kevesebbet autózzanak, mert sokak szerint: "Nekem az jár".

2023. jún. 19. 19:08
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
16: miért nem költözöl közelebb a melóhoz?
2023. jún. 19. 20:46
 19/30 A kérdező kommentje:
#18 : Nem olyan régen költöztem távolabb, hogy meg tudjak élni a fizumból. :) A hiánymunkásokról ennyit, de a kérdés nem is ez volt.
2023. jún. 20. 12:30
 20/30 anonim ***** válasza:

14. Mondjuk külső részre. Kisvárosban nincs távolság. Lehet biciklit tartani és azzal tekerni a parkoló és a lakóhely között vagy hazasétálni.

18.Nekem pl. ez a 4. munkahelyem. Költöztem volna 4-szer? Gyerekkel? Másik ovi, másik suli mindig? Férjnek is másik meló? Gondolkodsz te? Nem egyszerűbb 1 embernek autózni?

2023. jún. 20. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!