Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Valaki oda tehette, vagy van...

Valaki oda tehette, vagy van ilyen?

Figyelt kérdés
Egy döglött macska volt reggel a házunk előtt. A járdán, a kapuban. Nem elütötték (szerintem). Ép volt a teste. Létezhet, hogy egy macska csak spontán megdöglik az utca közepén a járdán, vagy szerintetek valaki odarakhatta? (Egyik szomszédból simán kinézem, de nem merek gyanúsítani.)
2023. jún. 17. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

igen, simán.

Pl mérgezés kaphatott.

2023. jún. 17. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
kétlem hogy szomszédod volt :D
2023. jún. 17. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
A macska ha döglődik, elvonul félreeső helyre. Szerintem odatették, sajnos sok ilyen idióta van.
2023. jún. 17. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Attól, mert épnek tűnik, lehet, hogy elütötték. Sajnos elég, ha csak a fejét megüti, meghalhat. Lehet, hogy pont előttetek töretént a dolog és egy jólelkű sofőr betette, hogy ne ott tapossák szét a kerekek.

Egyebként az is előfordulhat, hogy éppen ott halt meg. Én is találtam már a teraszunkon haldokló cicát. Hiába rohantunk vele dokihoz, mire beértünk, meghalt. Ha 1 órával később érünk haza, akkor már halva találtam volna. Olyan is volt, hogy a járdánkon feküdt elütött cica. Nem lett meg a gazdija, mi temettük el.

Ennyiért szerintem felesleges lenne gyanúsítgatni bárkit is.

2023. jún. 17. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy már hullamerev volt. Nem most döglött meg. Este 9-kor értem haza, akkor még nem volt ott, reggel 7-re meg igen.
2023. jún. 17. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
elpusztult
2023. jún. 17. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Múltkor olvastam a macskás kategóriában, hogy valakinek a macskája csak úgy séta közben eldőlt és meghalt. Azt tippelték, hogy szívinfarktusa lehetett, előfordulhat elvileg ilyen.
2023. jún. 17. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!