Miert tehette ezt velem?
Van egy jo baratom,akivel kiskorunk ota egyutt nottunk fel,nagyon jol el voltunk, mindenbe segitettunk egymasnak soha nem volt gond. Viszont az egyik nap folyaman ez meg valtozott,Segitettem meg csinaltuk neki a kertet,meg akkor is tok jo fej volt,mi utan vegeztunk vettunk par sort,csatlakozott ehez meg 2-baratunk is,fogyasztas kozben az egyik haverral vitazni keztunk,tok normalis hangnembe,amikor oda jott hozzam es meg utott,arra en foldre estem mire kint ebredtem,csupa ossze verve amit a mai napig nem tudom hogy miert volt.
Rendorsegre nem megyek, mert nem akarok nagyobb bajt,igy is eleget meg visel a dolog.
Ez tuti fake.
Ha meg nem, akkor nem csináltál a háta mögött semmit, amire megharagudhatott és kiderült? Pl. Rámentél egy csajra akivel együtt volt, vagy kibeszélted másoknak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!