Mit gondoltok a Duna ipari olajszennyezéséről? Ki tehette?
Figyelt kérdés
Szóval volt ez az ügy nemrég, hogy a ráckevei Duna ágra rengeteg liter olajat engedtek a nádasba, ami egy természetvédelmi terület is.
Ki tehette szerintetek? Nyilván ennyi olajhoz nem mindenkinek van hozzáférése.
Illetve meg lehet nézni vagy le van zárva? Budapest bérlettel eljutok oda a 13 kerből, vagy vonatjegy kell?
2020. dec. 22. 22:45
1/3 anonim válasza:
Környezetvédelmi tanulóként, nagyon nem tetszik az égész a mentesítést már elkezdték szóval nem hiszem hogy sokat látnál belőle illetve szerintem le van zárva
2/3 anonim válasza:
Szerintem le van az zárva.
Gondolom valami helyi sufniszerelő. Mindneesetre én megetetném az illetővel az olajis iszapot....
3/3 anonim válasza:
Számomra felháborító. Ilyenkor az jut eszembe, hogy minden világi értéket el kéne zárni ilyen sötét emberek elől, mert mindenhez amihez csak hozzáérnek, kipusztul, tönkremegy, tönkreteszik, elrohad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!