Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Debrecenben hol van a gazdag...

Debrecenben hol van a gazdag negyed?

Figyelt kérdés

Melyik az a városrész ahol gazdag emberek laknak?

Illetve melyek azok a helyek (éttermek, kávézók) ahova a helyi gazdag emberek járnak?

Köszönöm a választ!

2023. máj. 21. 22:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%
9-es, a sok hülye burzsuj nem tudják, hogy Debrecen az ország, söt a világ legjobb helye. Ezek a hülyék inkább veszik a balatoni, meg adriai nyaralókat meg a budai villákat. Nem is értem miért szeretik jobban a tengerparti, dunai, balatoni kilátást, mithogy inkább a debreceni épülő akksigyárakra, vagy a trágyaszagú termőföldekre néző kecót vennének még. Holnap azért ne hagyd ki a gyógyszereidet.
2023. máj. 23. 02:01
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

11 - te sem gazdag, sem debreceni nem vagy.

Nekem itt van vállalkozásom, ide köt minden.

Van egy medencés szuper kecóm Nyulason.

A plusz pénzeimet vagy a vállalkozásba fektetem, vagy ingatlanba Debrecenben.

Nem veszek sem Balatonon, sem az Adrián nyaralót, bár nyugodtan megtehetném.

Évente háromszor megyünk el nyaralni, vagy a Fekete tengerre, vagy a Földközire - repülővel.

Az akkugyár a te agyadban negatívum. Számomra csak annyit jelent, hogy lehet, hogy felveri a munkaerő árát, amit majd kezelnem kell valahogy. Más bajom nincs vele, lehet hogy beszállító leszek.

Nem Debrecen a világ legjobb helye, de hazai szinten biztos hogy dobogós.

2023. máj. 23. 07:52
 13/18 anonim ***** válasza:
18%

Dobogós.

Rossz helyre nem fektetnek be, és nincsenek toronymagas árak:

[link]

2023. máj. 23. 08:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Postakert, Csigert, Józsa egyes részei.
2023. máj. 23. 10:35
 15/18 anonim ***** válasza:
23%

12-es az lehet, hogy te átlag feletti anyagi helyzetben vagy, de én az igaz burzsujokra írtam azt, hogy nem itt b@sszák el az életüket, hanem elköltöznek jobb helyekre, vagy legalábbis idejük jó részét nem it töltik. Az meg nem újdonság, hogy vannak beszűkült agyúak akik Debrecenen túl nem látnak.

13-as mióta újdonság az, hogy az emberek lakásokba fektetik a pénzüket? Biztos, hogy a kőgazdag debrecenieknek több lakásuk is van Debrecenben, mint ahogy az ország több részén is.

Egyébként ha utána néznétek a fideszmaffia politikusainknak hol és milyen házaik vannak, akkor néznétek nagyot. Lehet papíron Kósa is Debreecenben lakik, de csak papíron.

2023. máj. 23. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

15 "az igaz burzsujokra írtam azt, hogy nem itt b@sszák el az életüket, hanem elköltöznek jobb helyekre"

Akkor az nem debreceni.

Húzz a búsba.

2023. máj. 23. 23:49
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
16-os ezzel is azt igazoltad, hogy igazán burzsujok nem élnek Debrecenben csak ilyen középszerű gyökerek mint te. Bár az igazán burzsujok is azok, mivel minél gazdagabb valaki annál több emberen kell átgázolnia és kihasználnia ahhoz, hogy meggazdagodjon.
2023. máj. 24. 09:31
 18/18 anonim ***** válasza:
30%

17 - azt hiszel amit akarsz.

Tudod, már írták neked: "A kutya ugat, a karaván halad..."

2023. máj. 24. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!