Debrecenben hol van a gazdag negyed?
Melyik az a városrész ahol gazdag emberek laknak?
Illetve melyek azok a helyek (éttermek, kávézók) ahova a helyi gazdag emberek járnak?
Köszönöm a választ!
11 - te sem gazdag, sem debreceni nem vagy.
Nekem itt van vállalkozásom, ide köt minden.
Van egy medencés szuper kecóm Nyulason.
A plusz pénzeimet vagy a vállalkozásba fektetem, vagy ingatlanba Debrecenben.
Nem veszek sem Balatonon, sem az Adrián nyaralót, bár nyugodtan megtehetném.
Évente háromszor megyünk el nyaralni, vagy a Fekete tengerre, vagy a Földközire - repülővel.
Az akkugyár a te agyadban negatívum. Számomra csak annyit jelent, hogy lehet, hogy felveri a munkaerő árát, amit majd kezelnem kell valahogy. Más bajom nincs vele, lehet hogy beszállító leszek.
Nem Debrecen a világ legjobb helye, de hazai szinten biztos hogy dobogós.
12-es az lehet, hogy te átlag feletti anyagi helyzetben vagy, de én az igaz burzsujokra írtam azt, hogy nem itt b@sszák el az életüket, hanem elköltöznek jobb helyekre, vagy legalábbis idejük jó részét nem it töltik. Az meg nem újdonság, hogy vannak beszűkült agyúak akik Debrecenen túl nem látnak.
13-as mióta újdonság az, hogy az emberek lakásokba fektetik a pénzüket? Biztos, hogy a kőgazdag debrecenieknek több lakásuk is van Debrecenben, mint ahogy az ország több részén is.
Egyébként ha utána néznétek a fideszmaffia politikusainknak hol és milyen házaik vannak, akkor néznétek nagyot. Lehet papíron Kósa is Debreecenben lakik, de csak papíron.
15 "az igaz burzsujokra írtam azt, hogy nem itt b@sszák el az életüket, hanem elköltöznek jobb helyekre"
Akkor az nem debreceni.
Húzz a búsba.
17 - azt hiszel amit akarsz.
Tudod, már írták neked: "A kutya ugat, a karaván halad..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!