Melyik megyében éltek? Vannak különösen jó és rossz települések a megyétekben?
Melyik település a legjobb és a legrosszabb a különböző megyékben?
Dolgozatot írok, ezért a kérdés.
Nógrád megye. :(
Itt mindegyik rossz település, bizonyos lények rosszá teszik.
Nálunk betetézi még egy különösen kretén polgármester is.
Szabolcs megye.
Szerintem mindegyik településen, megyében, városban vannak jobb és rosszabb, lelakott, putris utcák a környéken.
Vagy olyan települések, falvak ahol csak bolt és kocsma van. Se orvos, kórház, vagy esetleg szórakozó hely, játékterem, vagy uszoda stb...
Ahol én jártam nekem pl. Paszabon a kisebbség, vagy Nyíregyházán a Guszevi c. telep, Olcsva, Olcsvaapáti, Porcsalma...
Nem megye, főváros.
Kőbányán élek, hát ez egy igaz leszakadt proli rész, nem is csak a kisebbségek miatt, hanem úgy alapvetően az emberek miatt akik itt élnek.
Olyan mintha egy utolsó suttyó vidéki falu lenne ahol félmeztelenül alsógatyában járnak az utcán az emberek, csak panelok között teszik ezt.
Biztos van még rosszabb is, de korábban Budai oldalon XI. kerületben éltem, ég és föld a kettő.
Hajdú-Bihar megye:
Jó települések, pl. Debrecen, Hajdúszoboszló, talán Hajdúböszörmény is egész vállalható
A kisebbség meg jellemzően a falvakban van, főleg a megye északi és keleti részén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!