Teljes felújítás miatt nem kellene a lakás alatti szinten élőket értesíteni előre?
Figyelt kérdés
Iszonyat lelketlen és szakmaitlan módon kendácsol a felső lakó. Természetesen szóltam neki, meg a szomszédjával is beszéltem, sőt a közös képviselőnek is jeleztem. A plafon ezernyi helyen van már megrepedve, a konyhámat eláztatta, mikor a vízzel bénázott valamit. Arról már nem is beszélek, hogy a folyosón végig húzza le a falat, mikor az építőanyagait cipeli fel. Attól, hogy egy arrogáns cigány gyerek, szerintem nem tehet meg akármit. Persze mindent letagad állandóan, még kifogásokat keres, de az előző mondtam alapján gondolom ez sejthető volt.2023. máj. 18. 13:01
11/11 A kérdező kommentje:
#10 : Azt nem tudom, egy csóró magyarnak minek Audi. Ő az úton a kemény nagyfiú?
Természetesen nem kell előre szólnia, de a saját sunyi tahó módszereivel fogok neki visszavágni. Nem véletlenül tudom, hogy mi az autója rendszáma.
2023. máj. 26. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!