Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Home office-ban vagyok és...

Home office-ban vagyok és felettem felújítanak?

Figyelt kérdés

Mit tudok tenni,ha home officeban vagyok heti 3 napot és felettem éppen lakásfelújítás zajlik?

Masszívan fúrnak és brutálisan lehallatszij,mintha a fejemet fúr ák.

Pénzügyön dolgozom egy nem könnyű területen szóval nagyon fontos hogy figyeljek, de így nem lehet. Irodában nem lehet bemenni ebben a 3 napban és kávézókban sem szeretnék "csövezni" egész nap,ott sincs csend.

Ki is írták a társasház faliújságára hogy felújítás zajlik,kérik az elnézést.

Én mit tudok tenni ebben az esetben? Elköltözöm vagy együtt élek vele?

2023. ápr. 20. 09:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem halottam még olya irodáról, ahol kötelező lenne a home office.

Egy időszakos felújítás miatt elköltöznél?

Nagyon sokan hirdetnek kiadó irodát, akár napokra vagy pár órára is lehet bérelni.

2023. ápr. 20. 09:12
 2/17 A kérdező kommentje:

albérletben vagyok,nem saját lakás.m,elvoleg 1 évig fog tartani a felújítás,az van kiírva...

Nálunk open office van és ilyenkor a mi helyünkre ebben a 3 napban más osztál ül, akiknek a munkája igényli a minden napos bejárást,ezért nem lehet bemenni

2023. ápr. 20. 09:22
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Igen, elköltözöl vagy együtt élsz vele.
2023. ápr. 20. 09:25
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Füldugó, és/vagy jó minőségű fejhallgató és browne-noise.

Értem a problémádat, én szenzoros, üvöltő csecsemővel és a szomszéd hónapokig tartó lakásfelújításával csináltam végig az egész járványt itthonról. Ki kell bírni, ameddig tart.

2023. ápr. 20. 09:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

És aki nem tud otthon dolgozni, annak heti 3 napot kiírnak szabira?

Kétlem, hogy a vezetőség megtiltaná a bejárást, ha jeleznéd feléjük, hogy jelenleg nem megoldható a home office.

2023. ápr. 20. 09:29
 6/17 Metionin ***** válasza:
61%
Kérd a munkáltatót, hogy adjon neked állandó helyet az irodában, amíg ez tart. Egyébként meg zajszűrő fülvédő csodákra képes, én azzal operálok ha valaki épp úgy dönt, hogy a fejem melletti falat szeretné kilyuggatni.
2023. ápr. 20. 10:08
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha alberletben laksz akkor költözz el. Nem értem hogy tarthat egy lakásfelújítás egy évig. Ezt meg se lehet fizetni a mai árak mellett, ennyit egy lakás se ér.
2023. ápr. 20. 10:36
 8/17 A kérdező kommentje:
a füldugó meg ezek rendben lennének,csak van hogy meeting,megbeszélés van,olyankor mindig nagyarázkodznom kell hogy bontják afalat felettünk ezért nem rudok beleszólni..
2023. ápr. 20. 11:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá pénzed, elmehetsz egy coworking office-ba dolgozni pár napra. Habár a füldugó biztos olcsóbb megoldás.
2023. ápr. 20. 11:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális headsetet viselsz nem hallanak be semmit a meetingbe, tapasztalat.
2023. ápr. 20. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!