Home office-ban vagyok és felettem felújítanak?
Mit tudok tenni,ha home officeban vagyok heti 3 napot és felettem éppen lakásfelújítás zajlik?
Masszívan fúrnak és brutálisan lehallatszij,mintha a fejemet fúr ák.
Pénzügyön dolgozom egy nem könnyű területen szóval nagyon fontos hogy figyeljek, de így nem lehet. Irodában nem lehet bemenni ebben a 3 napban és kávézókban sem szeretnék "csövezni" egész nap,ott sincs csend.
Ki is írták a társasház faliújságára hogy felújítás zajlik,kérik az elnézést.
Én mit tudok tenni ebben az esetben? Elköltözöm vagy együtt élek vele?
Nem halottam még olya irodáról, ahol kötelező lenne a home office.
Egy időszakos felújítás miatt elköltöznél?
Nagyon sokan hirdetnek kiadó irodát, akár napokra vagy pár órára is lehet bérelni.
albérletben vagyok,nem saját lakás.m,elvoleg 1 évig fog tartani a felújítás,az van kiírva...
Nálunk open office van és ilyenkor a mi helyünkre ebben a 3 napban más osztál ül, akiknek a munkája igényli a minden napos bejárást,ezért nem lehet bemenni
Füldugó, és/vagy jó minőségű fejhallgató és browne-noise.
Értem a problémádat, én szenzoros, üvöltő csecsemővel és a szomszéd hónapokig tartó lakásfelújításával csináltam végig az egész járványt itthonról. Ki kell bírni, ameddig tart.
És aki nem tud otthon dolgozni, annak heti 3 napot kiírnak szabira?
Kétlem, hogy a vezetőség megtiltaná a bejárást, ha jeleznéd feléjük, hogy jelenleg nem megoldható a home office.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!