Home office-ban vagyok és felettem felújítanak?
Mit tudok tenni,ha home officeban vagyok heti 3 napot és felettem éppen lakásfelújítás zajlik?
Masszívan fúrnak és brutálisan lehallatszij,mintha a fejemet fúr ák.
Pénzügyön dolgozom egy nem könnyű területen szóval nagyon fontos hogy figyeljek, de így nem lehet. Irodában nem lehet bemenni ebben a 3 napban és kávézókban sem szeretnék "csövezni" egész nap,ott sincs csend.
Ki is írták a társasház faliújságára hogy felújítás zajlik,kérik az elnézést.
Én mit tudok tenni ebben az esetben? Elköltözöm vagy együtt élek vele?
Egyéven keresztül?
Nálunk "csak" 3 hónap volt, de azt hittük, agyfsz kapunk.
Covid vége idején, ráadásul, kötelező HO, nem mehettünk be az irodába, szóval itthon szívtunk, de már arra is gondoltunk, hogy arra az időre hazamegyünk Mo-ra.
Szerintem marad a költözés.
A szemétség az, hogy a jog teret ad az ilyen zajongóknak. Felújítóknak meg pláne. Este 8-ig, regg 8-tól kb. Azt zajong, amit akar.
Bezzeg, ha te csiniznéd a pénzügyes kecódat nem írnál ide, ez nem klikkre készül el, ez munka tudni illik:DDD
Bérelj másik albit vagy ülj be egy könyvtárba, esetleg utazz ki az erdőbe, de ott madarak is csipoghatnak...vigyél puskát:D
16
Szeretem büntetni a skót burzsuj panaszkodókat:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!