A debreceniek hogy bírják azt, hogy egy olyan sivár környezetben kell élniük, mindentől távol?
20-as te vagy az a Pécsről Debrecenbe költözött aki minden Debrecennel kapcsolatos általában negatív hangvételű (és nem általam feltett) kérdésnél megjelensz, hogy megvédd Debrecent. Na akkor lássuk miért is szebb Debrecen környezete mint Pécsé mert gondolom arra is lesz egy szép meséd.
De egyáltalán nem érekel Debrecen narancsgőzös "hihetetlen fejlődése" mert most nem erről szólt a kérdés.
Én vagyok, és tudom mit beszélek, meg van az összehasonlítási alapom!
Hiába van Pécsnek gyönyörű környezete, ha képtelen az kihasználni!
Minden pécsi fájó pontja a pogányi repülőtér: szinte forgalom nélkül tartja fenn a város - hatalmas költséggel - és semmi hasznára! Villány, Harkány, Pécs, Mecsek és sorolhatnám, képtelenek a repülőtérből profitálni, mert egyszerűen nem működik! Az EKF-fel elképesztő lehetőséget kapott a város, villamosvonalakat, repülőteret ígértek. Ebből a két ígéretből annyi valósult meg, hogy kiállítottak egy régi villamost - arra fel lehet szállni - de minek?! Jó: a Zsolnayt megcsinálták, a Kodályt megépítették. De nincs munka! És ez mindennek az alapja!
Debrecent nem kell megvédenem, mert nincs védelemre szüksége - még ellened sem.
Sziasztok!
Tudtok ebben segíteni? Debreceniekhez szól:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!