Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A debreceniek hogy bírják...

A debreceniek hogy bírják azt, hogy egy olyan sivár környezetben kell élniük, mindentől távol?

Figyelt kérdés
Az Alföldön van, nincs se hegy, se folyó de még egy valamire való kiránduló hely se a közelben. Maga a város egyre inább betonsivataggá válik. Ráadásul az ország elmaradott keleti végében mindentől jó messzire van. Miért jó ott lakni?

2023. máj. 7. 23:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

"5-ös ezt keményen benézted, de álmodozz még nekem miket szapultam mostanában."

Mit néztem be te féreg? Ott van a korábbi kérdésed belinkelve ;)

2023. máj. 8. 11:31
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes hogy neked az országos kék túra nem látnivaló másnak meg az.

Ha nem tetszik nem kell odamenned. Lakik ott 200 ezer ember nem fognak sírni azért mert te nem mész oda.

2023. máj. 8. 11:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
2023. máj. 8. 13:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem értem, miért írtad ki a kérdést, ha már úgyis eldöntötted, hogy Debrecenben nincs semmi. Hiába érvelnek mellette, te rögtön lehordod őket, pedig csak a kérdésedre válaszolnak.

Egyébként meg ki mondta, hogy a túraútvonalaknak tartalmaznia kell szintemelkedéseket? Ki mondta, hogy a puszta nem tájkép? Akkor a Hortobágyra mit mondasz?

2023. máj. 8. 13:55
 15/23 A kérdező kommentje:
14-es értelmezd légyszíves a kérdésemet. Egyébként meg szerintem te is látod a különbséget mondjuk egy zempléni és egy Debrecen közeli túraútvonal között.
2023. máj. 8. 14:15
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
27 éve élek Debrecenben és tök jól bírom, sőt kifejezetten szeretem. Számomra minden van itt vagy legalább is a közelben, amire vágyom. Szerintem nagyon sok szép város van az országban, de sose költöznék el innen, jó érzéssel tölt el, hogy debreceni vagyok. Szidhatod, ahogy csak jól esik, de rengeteg ember imádja ezt a várost és nem véletlenül 😊
2023. máj. 8. 18:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egy dunántúli, hegyvidéki kisvárosban is lakom Debrecen mellett, és az igaz, hogy a cívisvárosi, polgári életérzés szinte teljesen eltűnt, de még mindig szeretem Debrecent, hisz ott nőttem fel. A nagytemplom, a piac utca, a Hortobágy, a szép lányok, a villamos, a karácsonyi fergeteg mindig jó érzéssel tölt el, annak ellenére, hogy nagyon más lett már a lakosság, és hogy más irányba kezd elmozdulni maga a város, de Debrecen az Debrecen.
2023. máj. 8. 20:59
 18/23 anonim ***** válasza:
82%

Mi még akkor költöztünk Debrecenbe a Dunántúlról, amikor Nem indult be Debrecenben ez a mérhetetlen fejlődés.

Akkor is jó volt a város (hamar befogadtak), de most meg kifejezetten élmény.

Már bejártuk az egész Erdőspusztát, nagy fenyveseket, tölgyeseket fedeztünk fel, egyes dimbes-dombos részek a zalai lankákat juttatja eszembe. Május elsején a Zsuzsi kisvasúttal mentünk ki Hármashegyaljára, egész napra - ritka nagy élmény volt, nagyon aranyos társasággal ismerkedtünk meg. Szoktunk menni a Hortobágyra is, annak is meg van a lenyűgöző szépsége, a Halastavi kisvasút meg a maga egyediségével kifejezetten ritkaságszámba megy. Nagyon jó fürdők vannak a környéken is: Balmazújváros, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény - hogy Hajdúszoboszlóról ne is beszéljünk...

Nyaralni meg nem a Balatonra megyünk, hanem repülővel vagy a Földközi, vagy a Fekete tengerhez - olcsóbb is és jobb is.

Országon belül biztos hogy nem költöznénk máshova. Egy élhető város, ami mindent meg tud adni a kultúrától a tanulásig, a sporttól a szórakozásig.

Laktunk már egy pár helyen, de ez a város eddig a legkomplexebb.

Nem tudom hogy a kérdező miről beszél?!

2023. máj. 8. 21:31
 19/23 A kérdező kommentje:
18-as, engem nem zavar az ha te Debrecenben jól érzed magad, de ha neked a debreceni a mérhetetlen fejlődés, akkor vagy a mérhetetlen vagy a fejlődés fogalmával nem vagy tisztában. Zala megyéből meg tutira nem Kelet-Magyarországba költöznék, de kinek mi a perverziója.
2023. máj. 8. 21:51
 20/23 anonim ***** válasza:
53%

18 - Ti honnan költöztetek Debrecenbe?

Mi Pécsről, és mi sem bántuk meg. Egész más a mentalitás - kivéve a kérdezőt - nagyon normálisak az emberek és jó a közbiztonság is.

Nekünk sokkal jobban bejött mint Pécs, pedig imádom azt a várost - csak innen Debrecenből nézve már élhetetlennek tűnik.

2023. máj. 8. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!