Ha a cigánysággal tényleg probléma van vidéken, akkor miért van az, hogy én a tanyánmon, a környező cigányok viszonylag csendesek, viszont a két erdővel mellettem lévő magyar zászlót lengető magyarok állandóan ordibálnak veszekednek és verekszenek?
Most akkor ez egy hazugság, hogy a cigányok csinálják a legtöbb erőszakos balhét, vagy én fogtam ki ezt a fura szituációt?
egy éve vettem ezt a tanyát, nagyon jól is éreztem magam, még nemrégiben ideköltözött ez a magyar család. Igazából családnak se nevezném mert egy férfi egy nő és egy testvér vagy rokon vagy a fene tudja milyen másik férfi tag. Mióta ezek itt vannak a környéken, azóta állandóan örjöngenek, általában a nő kezdi piszkálni a férfit, üvöltözik, de úgy hogy az vízhangzik és hallatszódik az erdőn keresztül idáig….. A cigányoktól eddig csak max zenét, mulatást hallottam, igaz ők is messze vannak, de ilyet soha nem hallottam meg. Jó az igaz hogy a cigányok pl. szeretnek fát lopni, de eddig problémát nem okoztak és a környékbeliek hez nem törnek be. Én nem vagyok cigánygyűlölő, de cigány szerető sem, egyszerű ember vagyok, aki nyugalomra vágyott. Eddig meg is kaptam, úgy látszik mostantól nem lesz részem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!