Mit gondoltok Békés megyéről? Miért ennyire rossz ez a megye?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 11:41
21/27 anonim válasza:
És Békés megyében békés emberek laknak?
22/27 anonim válasza:
Békéscsabán laktam 10 évet gyerekkoromban, egy Ózdnál vagy Salgótarjánnál azért bőven kellemesebb hely, habár ez talán szubjektiv megítélés kérdése.
Viszont az emberek akik körülvettek: gyerekkori játszótársak, barátok, tanárok, szomszédok, stb. nagyon rendben voltak, bárcsak Pesten ilyenek lennének a többség.
23/27 anonim válasza:
22: Három ilyen helyen lakni...
24/27 anonim válasza:
:D Szerintem félreérted, Ózdon és Salgótarjánban nem laktam, csak összehasonlításnak írtam.
25/27 anonim válasza:
25: akkor érdekes összehasonlítás alap nélkül :D
26/27 Haburc válasza:
Én 15 éve költöztem el Békésből. Füzesgyarmaton dolgoztam a KUKA-nál három évet, előtte építőipar, de nemhogy ötről a hatra, egyről a kettőre sem jutottam. Meguntam az egészet, éppen minimálbért löktek, plusz a főnökök között is voltak szemetek. Felköltöztem Dunán-túlra, sokkal jobb lett az életem. Szerintem, aki belföldön vállalna munkát, legérdemesebb Győr-Moson- Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Pest megye, még esetleg Fejér megye. A többi egy nagy sz*rt sem ér.
27/27 anonim válasza:
Ahogy előttem is írják kevés a munka lehetőség. A Békés megyei kis falvakban ezért is olyan alacsonyak a ház árak. Itt csak azoknak érdemes inkább élni akik mezőgazdasággal, állattartással akarnak foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!