Mit gondoltok Békés megyéről? Miért ennyire rossz ez a megye?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 11:41
11/27 anonim válasza:
Békés megyében éltem 32 éves koromig. Békéscsabán a megyeszékhelyen laktam. Amikor levizsgátam fél évig kerestem munkát mire találtam. Elegem lett belőle, mert alig kerestem, otthonról elköltözni nem tudtam a főnökeim frusztrált idióták voltak. Majdnem egy évig kerestem, mire tudtam váltani. Aztán felköltöztem Pestre persze "békés megyei" mentalitással, ami annyit takart, hogy majdnem fél millió spórolt pénzzel, mert úgy kalkuláltam itt is majd fél évig tart találni munkát. Keddi napon költöztem fel, s szerdai napon elindultam a Margit-szigetre reggel 8 környékén, s 11-kor már üzemorvosnál ültem. Az egyik oka ez. A másik, hogy ha nem iszol, akkor marad a városban lévő egy strand, s mozi mint szórakozási lehetőség.
12/27 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon kevés pénzem van. Szegedre érdemes lenne költöznöm?
2023. ápr. 19. 19:17
13/27 A kérdező kommentje:
#11 - örülök, hogy jobbra fordult az életed!:)
2023. ápr. 19. 19:18
14/27 anonim válasza:
Pest egyertelmu. Ha nem szereted a tomeget, akkor csongrad talan
15/27 anonim válasza:
Ha közmunkás szeretnél lenni akkor igen.
16/27 A kérdező kommentje:
De 0 szakmával, csak érettségivel nem keresnék többet, mint itt, nem?:(
2023. ápr. 19. 19:21
17/27 A kérdező kommentje:
15 - miért közmunkás?
2023. ápr. 19. 19:22
18/27 anonim válasza:
Mivel nincs semmi szakmád, csak érettségid. Ezért
20/27 anonim válasza:
Nekem szimpatikus. Kedves emberek. Tiszta levegő. Végtelen horizont. Nincs tömegnyomor. Gazdag sok gyökerű kultúra. Pacsirta szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!