Mi baja a szomszéd nőnek?
Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok (18éves), és a lépcsőházban lakik egy idősebb nő, aki nagyon fura. Folyton azzal jön, hogy segíthetnék például neki bevásárolni, vagy nyáron festeni a lakásban. Most a héten vittem haza barátnőmet, erre másnap kirontott az ajtón, hogy látja csajozom, de nagyon vigyázzak nehogy kihasználjanak.
Miért kell így viselkedni?
2023. ápr. 15. 19:59
11/29 A kérdező kommentje:
Hú, hát arra nem is gondoltam, hogy szexet akar. Most is elkapott, ahogy jöttem haza, megkért holnap vegyek neki dolgokat, adott listát és majd vigyem be neki. Azt mondja süt almáspitét, és kóstoljam meg. Lehet lerakom a cuccot az ajtó elé és menekülök.
2023. ápr. 15. 22:27
12/29 anonim válasza:
Ha almáspitét bír sütni, a boltba is el tudná menni.
13/29 anonim válasza:
12: Tudna, csak a srác kell neki.
15/29 anonim válasza:
Szégyellheti magát, hogy ilyen fiatal fiú kell neki, van elég kanos, kiéhezett pasi, talál magának, ha akar, nem tudom miért kell a srácot zaklatnia.
Szerintem ne csinálj neki semmit.
16/29 anonim válasza:
Szerintem járj át hozzá. Dugd meg néha, megtanít mindenre😂. Gondolom szűz vagy még.
18/29 A kérdező kommentje:
Most bevásároltam neki, de megmondtam, hogy suli miatt nagyon elfoglalt vagyok. Remélem megértette.
2023. ápr. 16. 11:06
19/29 anonim válasza:
18: ha értené, akkor eddig se próbálkozott volna
20/29 A kérdező kommentje:
19: Lehet, hogy igazad van. Mindenesetre mostantól nem lesz semmi jópofizás, csak köszönés. Eddig tiszteletből beszéltem vele néha, és megkérdeztem, hogy van, de úgy látszik teljesen félreértette. Ha nem száll le rólam, szólok apámnak, hogy beszélgessen el vele, mert nagyon kínos a szitu.
2023. ápr. 16. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!