Mi baja a szomszéd nőnek?
Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok (18éves), és a lépcsőházban lakik egy idősebb nő, aki nagyon fura. Folyton azzal jön, hogy segíthetnék például neki bevásárolni, vagy nyáron festeni a lakásban. Most a héten vittem haza barátnőmet, erre másnap kirontott az ajtón, hogy látja csajozom, de nagyon vigyázzak nehogy kihasználjanak.
Miért kell így viselkedni?
2023. ápr. 15. 19:59
1/29 anonim válasza:
Unatkozik. De ilyen stílussal ki segít neki? Nincsenek gyerekei?
2/29 anonim válasza:
Viszket neki alul, mert tetszel neki.
3/29 anonim válasza:
Befordult nárcisztikus, akire már senki nem kíváncsi. Próbál új áldozatot találni, azzal az eszköztárral amije most van. Az idősek iránti tisztelet, együttérzés. Nem szabad semmit reagálni neki.
7/29 anonim válasza:
A néni akar tégedet kihasználni a bevásárlással meg a festéssel. Az már nem derül ki, hogy pénzért vagy p!náért gondolná. Ha zavar akkor egyszer hívd át hozzátok takarítani. Utána biztos nem keres majd :)
9/29 anonim válasza:
Valószinűleg szeretné, ha lekezelnéd néha. Sajnos én is csak jóval később, javakorabeli férfiként értettem meg a hasonló, elszalasztott szituációkat😃.
10/29 anonim válasza:
Ezek a kivénhedt manipulatív toxikus emberek tényleg igy működnek, a szex a halálos agyon is opció nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!