Debrecen tényleg egy túlértékelt város?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri Debrecenbe költözni Borsod megyéből vagy a Duna vonaláig nem is érdemes megállni?
Itt azt olvasom hogy a kevés munkalehetőségekhez képest és a fizetésekhez képest nagyon drágák az albérletek Debrecenben.
Sokaknak az sem tetszik hogy a mostani kormány idejében az egész belvárost le térkövezezték és alig van zöld felület.
Nyilván a táj sem a legváltozatosabb egy alföldi városban
Ezek fényében szerintetek Debrecen egy túlértékelt város?
2023. ápr. 13. 07:26
1/8 anonim válasza:
Nem lehet eléggé alulértékelni egy várost ahol kósa polgármester tud lenni.
3/8 anonim válasza:
Szerintem igen, én ott születtem, de nincs ott semmi. A tömegközlekedés katasztrofális, 10 után megáll az élet és már buszok sem járnak. A vasútállomás és környéke lepusztult, gusztustalan az aluljáró stb. A Nagytemplomon kívül nem sok szépség van benne. Már elég sok helyen jártam, ennél sokkal szebb helyek vannak Magyarországon is, pl a hasonló méretű városok közül Pécs, Szeged, Veszprém sokkal szebb. Nekem még Miskolc is jobban tetszik, mert legalább ott van hegy, Debrecenben meg az alföldi fekvése miatt nincs hegy és folyó, tó sem. (ami van a közelben, az is kiszáradt) A Nagyerdő még hangulatosabb volt régen, de mióta át lett építve, szerintem már nincs meg a hangulata. Én nem szeretek odajárni, csak a családtagok miatt járok néha, de mindig jó eljönni onnan.
4/8 anonim válasza:
De egyébként turistaként biztos más érzés elmenni oda, én már nem tudom turista szemmel nézni. Ha van az embernek pénze, akkor nyilván el lehet tölteni ott egy hetet és más benyomása lesz az embernek a városról, mint nekem, aki sokszor járt ott. Én nem laknék már ott szívesen.
7/8 anonim válasza:
Debrecen egyre sz@rabb lesz. Ahogy a fideszmaffia sorra telepíti be az éhbéres rabszolgagyárakat, úgy csúszik lefele a város színvonala. Fejlődés semmi, csak egyre nagyobb lepukkanás, meg egyre nagyobb tömegnyomor van. A lakások meg egyszerűen röhejesen drágák, abból a pénzből simán jobban megéri Győrben, Székesfehérváron vagy Sopronban lakást venni. De még Budapesten is vannak normálisabb lakótelepek amelyek nem sokkal drágábbak mint egy debreceni lakótelep. Ja és az alföldi környezetnél nincs rosszabb, tök lapos minden, sehol egy folyó, csak gyárak meg termőföldek és kalap, még erdő is alig van itt ott és azokat is kivágják hála a hatósági áras fakitermelésnek.
8/8 anonim válasza:
Debreceni vagyok, szinte mindennel egyetértek a felettem szólókkal, de nekem alföldiként az alföldi táj nem unalmas. Nem mondom, hogy a Balaton környéke nem szebb, de az én szemem például hozzá van szokva a síksághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!