Mit szóltok ahhoz, hogy a farkast, aki egész Európát átszelte, pont Magyarországon lett kilőve?
Figyelt kérdés
Csak szerintem nagyon gáz ez a magyar ki ha nem én mentalitás? Minden országban lévő vadászok és emberek tiszteletben tudták tartani a tényt, hogy nem szabad kilőni a farkast, erre belép ebbe a csodaországba, és lám, itt egyből akad egy olyan gyökér aki kilövi.2023. ápr. 12. 20:35
2/27 anonim válasza:
Komolyan lelőtték??
Nem is olvastam. Jesszus, szegény..
4/27 anonim válasza:
Itt azt írják, hogy még nincs megerősítve a hír. Viszont sajnos ebben az országban el tudom képzelni én is :((
5/27 anonim válasza:
Ha ez így van, akkor jó nagy szégyen ez az ország
7/27 anonim válasza:
"A farkast esetleg kilövő illető pedig minimum 250 ezer forintos bírsággal számolhat – ennyi a farkas természetvédelmi értéke –, ám a btk. külön rendelkezik a fokozottan védett fajok elpusztításáról - mint amilyen a farkas is. Ez már természetkárosítás bűntette, ami 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Én megkínoztatnám!
8/27 anonim válasza:
Szerintem nem csak az volt a gyökér, aki kilőtte, hanem az is bűnrészes, aki megírta a farkas pontos tartózkodási helyét...!
9/27 anonim válasza:
Én se értem, mi az istenharagjáért kellett világgá kürtölni ennek a szegény állatnak a pozícióját, hogy hol van. A média legalább annyira patkány volt ebben.
10/27 anonim válasza:
Ez volt az első gondolatom. Hogy menekülj, haver, mert itt agyonlőnek :( Sajnálom, hogy tényleg így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!