Ha nem lenne egész Magyarországon egy olyan munkahely sem ahol minimálbérnél többet lehetne keresni mit csinálnának az emberek?Mi lenne velük?
Figyelt kérdés
Tehát ha sehol nem lehetne megkeresni még a nettó 120-at sem,de az árak ugyanezek lennének mint most akkor mi lenne?Utcára mennének az emberek,tüntetnének?Vagy tudomásul vennék hogy ez van és spórolnának amennyire csak tudnak?Ti mit tennétek?2020. jún. 21. 13:09
A kérdező szavazást indított:
107 ezer elég egy hónapra
Nem elég 107 ezer
Még kevesebb is elég
20 szavazat
1/6 anonim válasza:
Azt amit a legtöbb fiatal. Elmennek egy élhető országba.
2/6 anonim válasza:
Szóval én vállalkozóként se kereshetnék minimálbérnél többet? És miért is nem?
3/6 A kérdező kommentje:
#2 mert a 107 ezer lenne a plafon,az számítana a legjobb fizetésnek.
2020. jún. 21. 15:13
4/6 anonim válasza:
Csak a fő kérdésre válaszolva:
Semmi nem lenne, minden ugyanúgy működne, mint ma. 1000-el menne a fusizás, közben a nyavalygás, hogy "ebbű nem lehet megélni", de a FB.-n meg menne a nagy poszthalmasz, hogy "Vettem ótókát, mentem Sármellékre(Sharm el Sheik) pihenni" stb., stb.
5/6 anonim válasza:
Akkor nem lennének ugyanezek az árak, egyrészt mert az előállítója is max 107 000-nek a bruttóját kellene, hogy kifizesse, másrészt mert rárohadna a drága holmi. Mindig összefüggenek az árak a fizetésekkel.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg külföldre menne mindenki, ahogy már most is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!