Albérletben aludtál már meztelen? Volt lakótársad? Fiú, vagy lány vagy?
Igen, és volt. Ő is úgy aludt. Sőt, még most is úgy alszunk.
19F
2-es MIT?????
Albérletben mindenkinek megvan minimum a saját szobája, ott úgy alszik, ahogy akar. Ha kimegy a közös helyiségekbe, akkor mindenképpen valami magára kell, hogy vegyen, ez alapvetö viselkedési norma.
Ez konkrétan az jelenti hogy alsónadrág nélkül alszotok?
Elvileg az nem valami egészséges, mert a k@ki a feneketekről igy szétkenődik. Tudom mindenki kitörli rendesen, de ez akkor is számít, fingik az ember meg ilyesmi.
Addig aludtam meztelenül, amíg egyszer egy éjjel fel nem keltem arra, hogy iszonyú hányingerem van, és már termelődik a nyál a számban. Kifutottam a wc-re, elkezdtem hányni, lakótársaim még ébren voltak, a konyhában beszélgettek, odajöttek, hogy hozzanak-e vizet, meg ilyenek. Én meg pucér seggel hétréd görnyedve okádok a budin.
Azóta vettem pár XXXL-es pólót, azokban alszom, hatalmas, így nem zavar alvás közben, és ha valamiért ki kell mennem, akkor leér a combom közepéig, szóval nem látnak semmit.
A barátomnál szoktam csak meztelenül aludni, neki is van két lakótársa, de van egy fürdő, ami a szobájából nyílik, szóval oda be tudok menni anélkül, hogy bárki más meglátna. A konyhába meg nem megyek ki, általában viszünk be nasit, innivalót meg mindent, hogy lehetőleg semmiért ne kelljen éjjel kimenni és ne zavarjuk ezzel a lakótársait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!