Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Érezzem emiatt rosszul magam?

Érezzem emiatt rosszul magam?

Figyelt kérdés

Ma csengetett a szembe szomszédunk (kb. 30 év körüli nő), mert a mi csomagunkat hozzá dobták be, és én pont fürdés után voltam, ez ilyen este 7 tájékán történhetett, aztán siettem kinyitni az ajtót, úgy hogy a törölköző magam köré volt tekerve, de véletlen leesett, nagyon cikinek éreztem a szitut, és zavar a dolog. Beszéljek vele erröl vagy kérjek bocsánatot?

16/F

2022. júl. 14. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
miért kérnél bocsánatot? ha jó srác vagy, látott a nő egy szépet ...
2022. júl. 14. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Te voltál otthon, ő volt a vendég. Miért kérnél bocsánatot?
2022. júl. 15. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt már velem hasonló

Jöttem ki a fürdőből de véletlen lecsúszott a törölköző és anyámnak ott volt két barátnője a nappaliban

Hát nem kicsit volt ciki

2022. júl. 16. 06:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott helyben nem mondtad, hogy "bocsi", akkor mindegy, engedd is el, megesik mindenkivel :D

Egyszer lakótársam rendelt kaját, de annyit késett a kajája, hogy addigra el kellett indulnia. Engem éjszakázás után legszebb álmomból ébresztett a csengő, nem tudtam, mi van, magamra tekertem a plédet, mikor nyúltam, hogy átvegyem az ételt, ugyanúgy jártam, mint te. Futár jót röhögött, és elütötte a dolgot annyival, hogy "ez ma a legjobb jattom" :D

De visszakapta, mikor én szóltam neki jó előre, hogy jönnek majd hozzám a szüleim, ő meg elfelejtette, mert előző nap bulizott, és délelőtt hulla másnaposan, meztelenül vánszorgott ki a fürdőbe. Hangok alapján szart egy jót, majd teleokádta, majd kijött, ránknézett, annyit mondott: "bammeg, ez ma van?!", és bement visszafeküdni aludni.

2022. júl. 16. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Eleg kamu szaga van
2022. júl. 20. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:

4

ez nagyon jó, de amúgy hát igen. bulikban érdekes dolgok tudnak történni.

2022. júl. 20. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
😅👌😂👍🤣
2022. júl. 20. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!