Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Zavarhatja a lakótársaimat...

Zavarhatja a lakótársaimat hogy itthon ülök egésznap? megint nincs munkám így ja

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 09:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
haha 10-es😂
2023. márc. 29. 10:57
 12/15 anonim ***** válasza:
15%
Ezek szerint nem kerestél munkát, csak idegeskedsz.
2023. márc. 29. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Semmi közük hozzá, ha fizeted a lakbért. Jogod van annyit otthon lenni, amennyit akarsz.
2023. márc. 29. 11:57
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
Az, hogy joga van, egy dolog, de ettől még zavarhatja. Nyilván az is kérdés, hogy mit mennyi ideig használ. Joga van használni a vécét is annyit, amennyit csak akarja, de azért mérgesek lehetnek a többiek, ha folyamatosan 5-6 órát van klotyón, mert akkor ők nem tudnak menni.
2023. márc. 29. 12:29
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Engem zavarna. Őszintén, én pl. akkor szeretek a konyhában egész hétre előre főzni, mikor nincsenek otthon a lakótársak. Hallgathatok zenét, énekelhetek, élem a legjobb életem közben. Akkor tudok nyugodtan, nem visszafogottan kulázni egy orbitálisat, ha nincs otthon senki. Akkor tudok forró fürdőt venni fél órán át illatgyertyákkal meg mindennel, ha tudom, hogy nincs otthon senki, akinek esetleg kéne a fürdő.

Szóval ja, elképesztően zavarna, nem laknék sokáig olyan emberrel, aki akár home office-ban tolja, akár bármi miatt állandóan otthon ül. Nem azért választottam a lakótársakkal élést, mert annyira imádok más emberek közelében lenni, hanem mert ezt dobta a gép, a mi generációnk ezt engedheti meg magának. Nyilván, ha tehetném, inkább bérelnék egy 12 méteres garzont, mint hogy másokat kerülgessek állandóan, de míg a 12 nm-s szobámra 70 körül fizetek, addig az ilyen méretű garzonokat 130 rongyért hirdetik, szóval nem.

2023. márc. 29. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!