Hogyan mondjam el itthon, hogy kirúgtak a kollégiumból?
A szobatársam folyamatosan lopta az kajámat a közös hűtőből ami a szobánkban volt, és hiába szóltam a nevelőknek, illetve neki is többször, sosem történt érdemi változás.
Egyik nap nutellás szendvicset készítettem, és tudtam, hogy elfogja lopni ezt is ezért a két szelet kenyér közé egy kis darab kint a fűben talált kiszáradt szart is beletettem, miközben ette természetesen feltűnt neki de akkor már késő volt.
Végül kirúgtak ezért, éppen most pakolom össze a cuccaim egy haver segít őket hazavinni, otthon még senki nem tudja, hogy kirúgtak.
Hát a szobatársam egy tipikus szegényebb családból jött, tipikusan az a szerencsétlenebb felépítésű ember, az az esetlen akit mindenki megsajnál, ezért könnyű volt neki a nevelők és a kollégium igazgató előtt előadni az ártatlant, akinek a szendvicsébe szart tettek, miközben az az én szendvicsem volt, és senkit nem zavar, hogy én már többször szóltam a lopások miatt.
A saját szendvicsembe raktam szart én úgy szeretem, nem kellett volna ellopni.
Ez kamu.
Miért rúgtak ki???
Milyen indokkal?
Saját kajádba azt teszel amit akarsz
Az ilyen idióta megoldás helyett inkább bizonyítékot gyűjtöttél volna arra, hogy valóban lopott... Persze a lopás nem szép, de valahol magadnak is köszönheted, hogy ide jutottál.
Ha ennyire biztos vagy az ártatlanságodban, akkor otthon egyenesen el kell mondani.
Azért kíváncsi vagyok, miképpen bizonyosodtak meg a történtekről és a bejelentést, miszerint lop, azt mennyire számították be...
De a te kajád volt!
Neked azt kellett volna mondani hogy tiéd volt és nem tudod hogy került szobatársad kezébe, és nem volt benne semmi olyan, csak ő akar neked ártani
Egyébként nekem is volt egy lopos szobatársam.
Üditőmet vedelte titokban, ezert belepiseltem es mondtam hogy huh de rosszak üditők mostansag.
Aztan lattam hogy ivott kesobb és azzal várt hogy ő is vett és milyen rossz volt xddd
Közben a hugyos üditőmből lopott xddsd
Leszokott utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!