Hogy lehet feldolgozni egy költözést, ha a kellemes, kényelmes albérletedből egy retek helyre kell költöznöd?

Ha tudtál lakást venni, akkor volt pénzed. Nem arról beszélek, hogy jóra nem volt, hanem hogy volt-e egyáltalán.
De ettől még egy szörnyű befektetést csináltál, kb minden józan paraszti ésszel rendelkező ember inkább egy ideiglenes albérletet választott volna, mint hogy egy putrit vegyen meg.

Megvetted??? Neked elmentek otthonról? Mégis minek - mert az "ismerősök" szerint saját lakás az köll!!!?
Tudom, mert nálunk is ez a lemez, miért bérelünk meg sohasem lesz saját. És, bmeg? Ott lakok, ahol szeretnék, nem járok úgy, mint egyik ismerős, hogy megvette a kilátással rendelkező lakást, és félév múlve elkezdtek felhúzni oda egy nyolcemeletes házat annak minden finomságával együtt (úgy, mint zaj por etc).
Ismerős a haját tépi, a lakását így feleannyiért tudja eladni... Hát, ha ennyi esze van, nem tudom sajnálni, főleg, mivel lenéz engem, amiért bérlek.
Hát, tényleg jó szr, hogyha bármi gáz van, akkor csak felmondom a szerződést, összepakolok és megyek máshová.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!