Hogy lehet feldolgozni egy költözést, ha a kellemes, kényelmes albérletedből egy retek helyre kell költöznöd?
Oké, nem jobb pár hónapig egy lutri albérletben lakni, aztán onnna egy normálisabb helyre költözni kicsit később, mint most alapból egy lutrit venni??
Nagyon fiatal lehetsz még, ha ennyire nem gondolkodsz előre, és nem tudsz a pénzzel bánni.
Előző vagyok még,
ne haragudj amiért b*szogatlak, meg beszólok, mert ebből tanulsz.
A 12-es válaszodból tisztán látszik, hogy még mindig nem érted, mit rontottál el.
Sokkal jobban jártál volna ha elmész egy másik albérletbe és gyűjtöd a pénzt egy jobb ingatlanra.Persze tudom sok pénzt visz el de eddig is tudtál félretenni.
Annak nincs semmi értelme hogy egy legalja helyen veszel lakást amit gyűlölsz és sok ideig ottragadsz mert saját ingatlannál nem olyan egyszerű váltani.Nem is értem,ennyire nem gondoltál át egy ilyen nagy fontosságú döntést?
Még mindig nem érted.
Akkor elmész albérletbe, mintsem hogy egy putrit vegyél... Még az is jobb ennél.
De ha meghirdeti, max csak tesók veszik meg, de azok nem adnak annyit, mint amennyiért a kérdező vette.
Ugyanott lesz, ahol a part szakad. Sőt, anyagilag még rosszabban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!