Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Magának való lehet az egyik...

Magának való lehet az egyik lakótársam? 3an vagyunk egy albiban, vele köszönésen kívűl nem lehet beszélgetni, még mikor anno 2en laktunk kiírtam neki hogy szedjen már ki 2 lepedőt mostam a gépből mert nem értem vissza, erre nem szedett ki semmit

Figyelt kérdés
köszönni se köszön ha olyan kedve van, hozzánk nem is szól semmit, a másik lakótársamhoz se, az ilyet hogy lehetne kitenni? Csapkodja az ajtót is alapból
2023. márc. 18. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az ilyennek hiába szólnak, megvannak a saját törvényeik. Csak olyanra hallgatnának, akitől félnek, tartanak. Márpedig valószínű ti nem ilyenek vagytok. Persze próbálkozni, de készüljetek fel, lehet még neki áll majd feljebb, hogy hogy merészelitek őt meg a kedves barátját kontrollálni. Legalább csendben vannak? Mert ha igen, az pozitívum, mai világban azt is értékelni kell.
2023. márc. 19. 17:09
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 Szerintem kezdjük ott, hogy a kérdező ahelyett, hogy itt sírna, próbáljon meg beszélni a lakótárssal. Ha nem lesz eredménye, akkor majd el lehet mondani, hogy hiába szólnak neki. De amíg nem próbálnak beszélni vele, addig pontosan az igaz, hogy a kérdező ugyanúgy nem tudja kinyitni a száját, csak itt.
2023. márc. 19. 17:13
 13/17 anonim ***** válasza:
ennyire eletkeptelen ember miert lakik sajat lakasban? :-D olvasva a valaszaidat...nem merek neki szolni... mi van? lassan fel kellene noni
2023. márc. 19. 19:37
 14/17 anonim ***** válasza:
12es: persze, mert aki arra nem képes, hogy köszönjon, meg normális emberi kapcsolatot alakítson ki a lakotarsaival, meg hogy a bikáját megkerje, ne majdnem egy szál fszban flangáljon már a lakásban, az majd holmi udvarias kérésekre nem úgy fog reagálni, hogy 'na elmentek ti a pcsába', hanem szépen ugy fog viselkedni, ahogy a lakotársai kérik, akiket előtte kajakra levegőnek nézett. Hát, nem tudom. Természetesen nem zárom ki kategorikusan ennek lehetőségét, de a kérdezőt valahol megértem. Hiszen lehet a kérés által a csaj még undokabb lesz, és akár tovább mergesedik a viszony. Egy bunkó ember nem fog igazán attól megváltozni, ha megkérik szépen, ugyan ne legyen már bunkó. Miért változna meg számára vadidegen emberek kérésére? Lehet, dafke még bunkóbb lesz, a kedves kérdező meg csak rosszabbul jár.
2023. márc. 19. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:

13as, Hát persze, fel kellene nőni. Most biztos szépen megkoszoni, hogy életvezetési tanácsokat adsz neki. 'Nem mer neki szolni.' És? Kerulni akarja a konfliktust, ami egy szóváltás után heveny krv anyázásba is átmehet, mert miért is ne? Akkor aztán mindenki elégedett lesz, hiszen igazi "felnőtt' módra viselkedtek.

Kérdező: amennyiben az ajtó csapkodást leszámitva csendes a csaj, pusztán nem köszön, akkor szerintem hagyni kell, meg kell tanulnod ezeket elfogadni, mert máshol sem biztos, hogy jobb lesz. Meg eleve, miért neked kelljen más bunkósága miatt elkoltozni? Viszont az tényleg le kellene tisztázni, a csávója mennyit lehet ott, vagy akkor adjon bele többet a lakbérbe meg a rezsibe. Olyan nincs hogy a bikáját ingyen lakatja ott! Szolni kell a lakás kiadojának. Max heti kétszer lehet ott, ha nem ad bele több pénzt. Még így is gálánsak lennétek vele.

2023. márc. 19. 22:42
 16/17 A kérdező kommentje:
még lehet jó hogy hoztam külön kukát, mert amúgy külön szedi a szemetet ahogy láttam 😂
2023. márc. 22. 12:31
 17/17 A kérdező kommentje:
bár a masik se különb állandóan hozza felfele a barátait amúgy nemtudom ez a masodik alkalom hogy lakótársakkal lakok de mindegyikről szar a tapasztalat főleg idegeneknél max hazaköltözök a pi'''ába
2023. márc. 22. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!