Így bosszút tudnék állni a volt matektanáromon, lehet ennek valami következménye?
Új szomszéd költözött a társasházba ahol lakom, mégpedig a középiskolai matektanárom, a feleségével együtt.
Annak idején, 10 éve mebuktatott matematikából engem, és emiatt nem fejeztem be a középiskolát, pedig a többi tantárgyból jó voltam, de ez nagyon lerombolta az önbizalmamat, neki köszönhetem hogy gyári munkásként dolgozom a mai napig.
Arra gondoltam, hogyha itthon vagyok, akkor véletlenszerűen, különböző időpontokban, de leginkább az esti vagy hajnali órákban matematikai definicíókat és egyenleteket üvöltök, illetve híres matematikusok neveit és születési dátumait kántálom, legalább fél órán keresztül, hogy áthallatszodjon.
Így állnék bosszút a volt középiskolai matektanáromon, és így dolgoznám fel azt, hogy egy senki lettem. Tehát ha bármilyen ügy is lenne ebből, én arra hivatkoznék, hogy ez terápia a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!