Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Incelek, mamahotelben laktok?...

Incelek, mamahotelben laktok? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Egyfelől az érdekel, hogy mennyire jellemző, hogy az incelek mamahotelben élnek, és ha igen, milyen korosztályban vannak.

2023. márc. 13. 08:31
1 2
 11/16 Szolovjov ***** válasza:
100%

Mamahotel, agyam megáll ezen az elnevezésen :D

Amúgy esetemben semmi értelme nem lenne elköltözni. Anyám már özvegy, vagyis mindenképpen támogatnom kell anyagilag. Na most azért külön költözni, hogy ott lakjak egyedül, fizessen azt a házat, plusz még haza is adjak kész anyagi csőd lenne. Egyébként is újra a több generáció együtt korszak köszönt be, mert nem tud az ember házat venni, úgy felverték az árakat. Ez is az új világrend egyik eleme: nem lesz semmid, mégis boldog leszel.

2023. márc. 13. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Kulfoldon elek :)

38F incel

2023. márc. 16. 15:39
 13/16 A kérdező kommentje:

Érthető, csak hát ti, incelek rinyáltok, hogy a csajok nem benneteket választ, de hát nem kell azon csodálkozni, hogy egy nő sem akar befeküdni közétek és az anyukátok közé egy ágyba - nyilván ez költői túlzás, de azért érti, aki akarja.

Persze nem a 18-23 évesekre gondolok, hanem a 30+-osokra.

Érdekelne is, hogy mit tudnátok beleadni a kapcsolatba, mivel tudnátok, gondolnátok elnyerni egy nő szívét azon túl, hogy az jár nektek!

2023. márc. 16. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondom albérletben vagyok,hozzám befekhetnek a nők. 29f
2023. márc. 17. 09:28
 15/16 anonim válasza:

Nem tudom, hogy pörög-e még ez a kérdés, de leirom az én tapasztalatomat is.

Én nem vallanám magam incelnek, de nem élek állandó kapcsolatban, csak szimplán elváltam pár éve, és nem találtam olyat még, akivel komolyabban tudnék tervezni. Ettől függetlenül szoktam ismerkedni, és összejön néha pár szerető.

Nem a fővárosban élek, nincs saját ingatlanom még -egyedül eddig teljesen feleslegesnek tartottam, hogy vegyek egyet -viszont magas beosztásban dolgozom, 1M+ a nettóm, rendszeresen sportolok, és nem vagyok ronda, általában kedvelni szoktak a nők.

Mégis évekkel ezelőtt, a covid idején rohadtul egyedül éreztem magam az albimban Budapesten, és ekkor olvastam egy cikket, ami nagyon megrázott: az ember az ideje 80%-át 20 éves koráig tölti el a szüleivel, utána már alig vannak együtt. Ekkor kerestem egy szüleimhez közeli városban egy új munkát, és visszaköltöztem anyumhoz, aki egyedül élt, ekkor voltam 35 felett. Neki olyan háza van, hogy az én szobám egy külön rész saját fürdőszobával, ami egy folyosón a nagy nappaliba nyilik az ő részéhez.

Nem hiszem, hogy mamahotel lett volna, mert én főztem neki, meg elmentem bevásárolni, és sokkal jobb minőségben tudtam, mint ahogy ő szokott.

10 hónapig laktam igy nála, mire továbbáltam egy albérletbe, de nekem nagyon jól esett, hogy igazán jó minőségi időt tudtam vele megint tölteni -plusz édesapámnak is többet tudtam segiteni a közelség miatt. Sokkal több időt töltöttem el velük, és ez nekem abban az időben nagyon jól esett!

aug. 31. 22:11
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Te egyáltalán nem vagy incel. Az egészen mást jelent. Nem annyit, hogy jelenleg éppen nincs barátnőd. Ha érdekel, akkor olvass utána, és rájössz, hogy mennyire mást jelent. [link]

Az én szememben a mamahotel sem azt jelenti, hogy egy lakásban, házban laktok felnőttként is, ennek is lehet számos oka, pl. ápolni kell, vagy annyi más.

A mamahotel sokkal inkább azt jelenti a szememben, hogy mos, főz, takarít rád amellett, hogy nála laksz. Magyarul teljesen önállótlan az illető.

A kérdés tehát azért merült fel bennem, hogy mekkora átfedés van abban, hogy a nőért vágyaiért semmit nem tevő "férfi" teljesen önállótlanul él, kiszolgáltatja magát, és csak a kifogásokat gyártja a magánéleti és a lakhatási ill. ellátás terén is.

Nem ide vág, de azért... szerintem mégis érdemes lenne elgondolkodnod lakásvásárláson, manapság szerintem az a legjobb, legbiztosabb befektetés. Nem mondom, hogy mindenképpen költözz oda, ha pl. szüleidnél élsz, akkor nyilván érdemes bérbe kiadni, de akkor is jó, viszont lakást bérelni... drága.

Én saját lakást a Fővárosi Lakásügynökségen keresztül adnám ki, igaz, hogy úgy a piaci árnál kevesebbre számíthatok, de nulla kockázat van, mert anyagi garanciát vállalnak, ami nem csak a lakbérre, a rezsire vonatkozik, hogy ha a bérlő nem fizet, akkor fizetnek ők, hanem arra, hogy a szerződés lejártával eredeti állapotban adják vissza a lakást, tehát ha "lelaknák", akkor felújítják, amit nem neked kell állni. Másik nagy előnye, hogyha épp nincs bérlőd nem kell nagyon keresgélned, mert különben pénzed sem lesz: a Lakásügynökség a szerződés kezdetétől a végéig folyamatosan fizet.

Ha valakinek meg csak egy lepusztult lakhatatlan lakása van, de nincs pénze a felújításra, arra is van lehetőség, hogy a lakásügynökség újítsa fel, és a tulajdonosnak fizetendő bérleti díjból vonja le a törlesztést.

Ez is nagy érdeme volt Karácsony Gergelynek, de kicsit eltértem a tárgytól, bocs. :D

szept. 1. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!