Tàrsas hàzak szerinted egészségesek hogy mindenki egymàs hegyén hàtàn?
Figyelt kérdés
Éltem pàr hónapot panelban,de menekültem el mert szó suerint pokol volt ottjon tartozkodni. Ha épp nem csörgött zörgött egy ember akkor a fúró hangjàtól esett le a fülem.
Én véleményem az hogy nem egeszseges igy osszenyomoritva elni mert az ember nem tud lefekudni aludni akarmikor mert valaki mindig zajong. Nem egeszseges az idegrendszerre nezve hogy mindig van valami zaj hirtelenjében.
De vàrom a ti nezopontotokat.
2023. márc. 13. 07:30
21/22 anonim válasza:
Kulturált társasházakban ez nem probléma, mert a lakók ügyelnek arra hogy ne hangoskodjanak. Nyugaton pl. szigorú házirendekhez kell tartaniuk magukat.
22/22 anonim válasza:
Egyetértel. Én utálom, de nincs választása egy munkanélkülinek aki az örök minimumbér biorobot rabszolgasorra lenne csak ítélve ha dolgozna. Abból meg nem lenne ám nagy kertes ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!