Tàrsas hàzak szerinted egészségesek hogy mindenki egymàs hegyén hàtàn?
Éltem pàr hónapot panelban,de menekültem el mert szó suerint pokol volt ottjon tartozkodni. Ha épp nem csörgött zörgött egy ember akkor a fúró hangjàtól esett le a fülem.
Én véleményem az hogy nem egeszseges igy osszenyomoritva elni mert az ember nem tud lefekudni aludni akarmikor mert valaki mindig zajong. Nem egeszseges az idegrendszerre nezve hogy mindig van valami zaj hirtelenjében.
De vàrom a ti nezopontotokat.
Nem, nem értek egyet.
Egészséges, teljesen jól élhető környezet. Nyilván normális embereknek.
Nyilván nem egészséges, de ahol sok embernek kell kis területen élni, az ezzel jár. Az egész földfelszín nem lenne eleg arra, hogy mindenki nagy kerttel rendelkező, kényelmes családi házban éljen.
A panelek egyébként amikor épültek, kifejezetten modernnek számítottak, a lakóik zsúfolt, egészségtelen, szoba-konyhás lakásokból vagy közművesítetlen vidéki házakból költöztek oda. Ma is van egy pár előnye, a távfűtés pl. nagyon kényelmes, soha nem fogy ki a meleg víz, és a beosztásuk is jobb, mint a régebben épült kertes házaknak.
3-mas vagyok.
Plusz a panel is lehet jó. Mi egy 4 emeletes, 14 lakásos panelben élünk, a lakás nem túl nagy, 74nm, de van benne tágas nappali, étkező, külön szoba a két gyereknek, és minden szempontból nagyon jó környéken van. Kert éppen nincs, de a játszótér úgyis jobb, kapálni meg nem vágyom.
Biztos van olyan is, ahol a panel egyenlő a nyomorral, de nálunk nagyon nem ez a helyzet.
Nem az olyan kis hópelyhecskéknek való, mint Te.
Mindig zaj, persze... jártam már vidéki kertvárosban; engem jobban zavar a folyamatos kutyaugatás, kalapálás, fűnyírás stb.
Egyébként ne hidd, hogy hülyék vagyunk: ez már sokadik panelek ellen hergelő kérdés rövid időn belül, nyilván nem véletlenül. MAgaddal kezdj valamit, ne a környezetben keresd folyton a hibát.
Igen, sokan nem tudják, milyen sok féle társasház létezik. Egy csúsztatott zsalus technológiával épült háznak például egészen más tulajdonságai lehetnek, mint egy panelnak, és ránézésre nagyon sokan nem tudják megmondani, mi a különbség a kettő közt. De panel és panel között is nagyon nagy különbségek vannak.
Szerintem se egészséges, az lenne a jó, ha mindenkinek lenne lehetősége egy kis házra, ahol komolyan vennék a csendrendeletet.
Én se szerettem a társasházat.
Mindent hallani lehetett.
Az ordító 3 gyerekes anyát meg a szeretőjével napközben kefélő szomszéd nőt.
Az se mindegy, hogy milyen épület. A panel híresen rosszul hangszigetel.
Meg az se mindegy, hogy milyenem a szomszédok.
Számomra mondjuk az állandó kutyaugatás, fűnyírás, kakaskukorékolás, flexelés legalább annyira zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!