Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol van olyan panel,lakópark,a...

Hol van olyan panel,lakópark,ahol csendes,kulturált emberek vannak?

Figyelt kérdés

Lakik valaki ilyen helyen?

Nekem a nagyszüleim a 4.kerületben egy nagyon jó panelban laknak. Zajt még nem hallottam ott,és ezt nem túlzásból írom. A lift is tiszta. Tudtok még ilyen helyet?

2023. márc. 7. 15:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenhol van legalább egy, de inkább több ilyen tapló, aki minimálisan sincs tekintettel másokra..
2023. márc. 10. 19:05
 22/23 anonim ***** válasza:
Én a II.ker. Rózsadomb aljában hallgatom ahogy a szomszéd gyerek ordít. Rendben, a gyereket még elviselném. Az anyuka a legjobb, amikor ordít a gyerekkel, hogy ne kiabáljon.
2023. márc. 10. 23:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Én panelban nőttem fel, soha nem engedték hogy gyerekként zajongjunk.Egyszer volt hogy átjött egy osztálytársam, és az alsó szomszéd feljött szólni. Nagyon le lettünk b. va. Akkoriban semmi zajra nem emlékszem ott. Utána kertesben laktunk 16 évet. Most 10 éve megint panel, már a harmadik helyen. De mindenhol vannak elég nagy zajok, éjszaka, hajnalban is. Gyerekek, kutya, szex, veszekedések. Sajnos hozzá kell szokni, vagy költözni,más nincs. Olyan is volt, hogy több mint fél évig újítottak fel lakást mellettünk, minden hétköznap reggel 7-este6-7-8ig beton vésés, vágás, fúrás egész nap. Leáztatás, csőtörés mindenhol volt.
2023. márc. 19. 18:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!