Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol van olyan panel,lakópark,a...

Hol van olyan panel,lakópark,ahol csendes,kulturált emberek vannak?

Figyelt kérdés

Lakik valaki ilyen helyen?

Nekem a nagyszüleim a 4.kerületben egy nagyon jó panelban laknak. Zajt még nem hallottam ott,és ezt nem túlzásból írom. A lift is tiszta. Tudtok még ilyen helyet?

2023. márc. 7. 15:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Norvégiában.
2023. márc. 7. 15:15
 2/23 anonim ***** válasza:
12. kerület. Bp.
2023. márc. 7. 15:35
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Felejtsd el! Nincs ilyen!
2023. márc. 7. 16:01
 4/23 anonim ***** válasza:
Ózd Bolyki foúton levő 4 emeletes tégla lakàsokban olyan csend van hogy ijesztő néha.
2023. márc. 7. 16:20
 5/23 anonim ***** válasza:
Persze, mert a téglafalig szét van szedve és szét van hordva minden! :DDDDD
2023. márc. 7. 16:23
 6/23 A kérdező kommentje:
3: most mondom,hogy van ilyen pl a nagyszuleimnel. Es sok időt toltottem ott az utobbi 30 evben.
2023. márc. 7. 16:33
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
De ez csak addig tart, amíg nem jön oda egy antiszociális idióta lakni.
2023. márc. 7. 17:10
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
Hát én nem tudom, de ha valaki tudja ne tartsa magában! Mi laktunk 13.kerben egy viszonylag új társasházban, most Óbudán, de minősíthetetlen! 13. kerület egy fokkal jobb volt, bár ott rengeteg lakás volt egymás mellett kb pár méterenként, tisztán át lehetett hallani, hogy ki mit beszél vagy hogy csapkodja a szekrényajtót, fiókot stb. Na de itt Óbudán.. Esküszöm 5 perc nincs, hogy ne hallanál valahonnan beazonosíthatatlan dübörgést, csattanást, puffanást, csörömpölést, óbégatást, kölyök vinnyogást és társait. Hánynom kell az egésztől és ezért még fizetsz is nem kevés pénzeket.🥲
2023. márc. 7. 17:44
 9/23 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. De én már falura költöztem és itt is sok a debil!
2023. márc. 7. 17:46
 10/23 A kérdező kommentje:
8-as,Óbudán hol laksz? Óbudát külön kérdezni akartam. A flórián tér környéke és a vörösvári út nagyon szimpatikus! Onnan van esetleg tapasztalat?
2023. márc. 7. 17:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!