N*ktek is elegetek van ebből a szemétdomb putri országból? Nekem nagyon
Figyelt kérdés
Amint lesz elég pénzem lépek innen2023. febr. 17. 14:15
11/19 anonim válasza:
Hallgasd meg Vahorn: Emigráns dalát :-) Alter, de a szövege.
Én Kanadába akartam kimenni, de inkább kalandvágyból, meg személyes dolgok elől menekülvén, aztán mégis maradtam gyávaságból/lustaságból.
12/19 anonim válasza:
Nagyon elcsesződött valami, a közhangulat borzasztó, ha viszont csak az ismerősöket nézem őket nagyon szeretem.
13/19 anonim válasza:
Amúgy melyik országból írsz, kérdező? ...és melyik városból? ...és annak melyik részéről? ...és milyenek az otthoni körülmények? Lehet, hogy inkább anyuciékat kellene kérdezni, hogy miért csak ennyire vitték...
14/19 anonim válasza:
borsod sorsod
onnan nincs kiút
15/19 anonim válasza:
Nekem a putris, szemétrevaló vezetőiből van elegem. Az ország nem tehet semmiről, kifejezetten szeretem. Azt nem szeretem, amit tettek vele az elmúlt 13 évben.
16/19 anonim válasza:
Én már rég elhagytam volna az országot, de párom hajthatatlan, ő mindenképp maradni akar... Nem hagyhatom el emiatt, valakinek muszáj engednie...
17/19 anonim válasza:
Mondjuk sok afrikai, ázsiai országban kevésbé szívesen laknék. PL. ahol az a csodálatos Boko Haram öldököl. Szerencsére nem oda születettem. Aztán másokban meg igen. De mára a világ országainak sorsa sok szempontból összekapcsolódott, és a fő trend az a civilizációs, ökológiai összeomlás. E felé megyünk így együtt, néhány nem putri ország büszke vezetésével. Persze a legtöbb ország, így Magyarország is bűnrészes ebben.
18/19 anonim válasza:
Az egyébként minden generációnak dolga, így a miénk is, hogy ő maga milyen hangulatot alakít ki egy országban. Tehát, ok, vannak a külső dolgok, van a hülye politika, meg vagyunk mi, akik kis kezdeményezésekkel, összefogásokkal tudunk azért pozitív változásokat hozni.
19/19 anonim válasza:
Elegem van, várom hogy bukjon a náci rezsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!