Van az udvarunkon egy szemétdomb, hogyan tudnám eltüntetni?
A környezetet nem akarom szennyezni, tehát az a megoldás kilőve, hogy kiviszem a város határába.
Azt szoktam csinálni, hogy minden héten jól megtömöm a kukát és így előbb-utóbb eltűnik, de az a probléma, hogy így is rengeteg időbe telik.
A konténer drága, plusz valamit nem is lehet belerakni.
Tudommal lehet olyat is, hogy hulladékudvarba elviszem: oda lehet mindent vinni? Mennyit lehet maximum egy évben?
A szemétdomb tartalma: rossz hűtők, terméskövek, föld, építési törmelék és még sok egyéb.
A hűtőket nem tudom belerakni a kukába, mert nagyok, a terméskövek pedig nehezek. Már panaszkodtak a kukások, hogy nem viszik el a szemetet, mert túlsúlyos a kuka (ezért is szeretném máshogy megoldani), meg azért is, hogy előbb eltűnjön a szemét.
Esetleg az égetés is szóbajöhet, de a legtöbb dolog nem éghető (pl.: törött tégla). (Tudom ez is szennyezi a környezetet, de nem tudom mit tegyek.)
Elásni nem akarom.
Autóm van, azzal tudnám szállítani.
Tudnátok segíteni? Legális megoldások érdekelnének (elsősorban).
Kiviheted szeméttelepre.
Az úgy néz ki hogy utánfutót megpakolod a szemeteddel, aztán a szeméttelep bejáratánál a kocsival ráállsz egy mérlegre akkor megmérik a kocsi tömegét illetve megkérdik hogy mit viszel esetedben te kommunális hulladékot viszel (kommunális=vegyes vágott) ott elnavigálnak hogy azt a szeméttelepen belül hol rakhatod le és lepakolás után kifele menetkor megint megmérik a súlyát az autónak és a súlykülönbség alapján mondják hogy mennyit kell fizetni (olcsóbb mint a konténer) Annyit még hozzáfűznék hogy a hűtőszekrényt lehet hogy veszélyes hulladéknak titulálják de ezt megtudod majd kérdezni ott hogy akkor azzal mi van, én se vagyok szakértő csak mi így szabadultunk meg a felújítás után maradt szemetünktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!