Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kiszakadnál velem ebből a...

Hair dzsexon kérdése:

Kiszakadnál velem ebből a szemétdombból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ki fogok költözni a természetbe, egyenlőre beláthatatlan időre, és ehhez keresek társat/társakat. Célom a társadalomból való kisebb szintű kiszakadás, önismeret-fejlesztés, minimálissá csökkentett pénztől, anyagi javaktól, alakított tévhitektől-szokásoktól való tisztábban látás.

A konstrukció valami olyasmi lenne, hogy valahol, börzsönyben, vagy hasonlóan természetes, szép helyen egy igen eldugott részen kisebb kommunát kialakítani- összekukázott, vagy olcsón megvásárolt cuccokból.

18 éves fiú vagyok, festésen, rajzoláson kívül nem sok dolog érdekel- de persze nem is tartozik az internetre.

(És igen, mint minden tinédzser, én is megutáltam ezeket a tényezőket. Semmi szükségem jó tanácsokra, érettebb meglátásokra, satöbbi. Csupán gondoltam, hátha megér egy próbát. )

Aki úgy érzi, van benne hajlandóság, komolyság, és megismerkedne ezzel a dologgal, meg velem, nosza- írjon nekem! :)

2015. márc. 30. 14:56
 1/10 anonim ***** válasza:
mennyél koleszbe ha 0 pénzből akarsz megélni :D
2015. márc. 30. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
És a természet lágy ölén hogyan fogsz majd ilyen bölcs dolgokat posztolni a Gyakorira?
2015. márc. 30. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Kemény ügy . Jó haverom 2 évig bírta , kapott barátnője rokonaitól egy tanyát , eltökélt gondolatuk az önfenntartás volt . Vastag vályogfalú ház , nádtetővel . Petróleumos lámpa , gyertya , tűzifa kút iható vízzel , mosó teknő lavórokkal . Kocka Lada beálló garázs , 2 kutya némi lábas jószág . A termések gyérek voltak , a kánikula felperzselte , az őszi eső megrothasztott mindent . Volt pénzük tartalékba , de felélték hamar . Szerencséjükre tehetősek a rokonok állandóan kisegítették őket , mert tankolni kellett , tápot és élelmet üzletekből vettek . Szóval végén a Pennybe vagy Aldiba jártak . Ráuntak . A mostani civilizációnak vannak előnyei és hátrányai is . Teljesen nem lehet kivonni magunkat a hatások és folyamatok alól .
2015. márc. 30. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Vicces vagy,meg kell hagyni,de én inkább nem költöznék ki a természetbe..az már olyan,mintha hajlékatlan lennél..de érdekes,hogy ezt te tényleg megakarod csinálni ennyi idősen.
2015. márc. 30. 15:27
 5/10 Firedoom ***** válasza:
Kivitelezhető, de nehéz. Egyedul semmiképpen ne vágjál neki. Eloszor nagyon nehez lesz mert meg kell ujra tanulnod elni, túlélni. Kb 5% esélyt látok a sikerre.
2015. márc. 30. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne törődj az előző hozzászólókkal! Valósítsd meg az álmod, hisz még fiatal vagy, és független. Túl sok rossz dolog nem sülhet ki belőle, hisz gondolom, a kiköltozés előtt nem gyújtod fel a jelenlegi otthonodat s égeted el minden pénzedet. Én nem nézlek hülyének, hanem tisztellek, és szimpatikusnak tartom, hogy ilyen merész és vagabond ötleted támadt! Én sajnos alkalmatlan lennék az ilyesfajta életmódra, bár szívesen megismernélek, s ha egyedül kell kimenned, akkor néha akár meg is látogatnálak ;)

22f

2015. márc. 30. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

"bár szívesen megismernélek, s ha egyedül kell kimenned, akkor néha akár meg is látogatnálak ;) "

Nincs is szebb, mint egy kis homoerotika a természet lágy ölén.

Ott majd legalább senki nem nyit rátok, mint a Westend budijában.

2015. márc. 30. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Már vártam, hogy a hozzád hasonló csökkent gondolkozású emberek rákapjanak erre a mondatra.

- azért ismerném meg szívesen a kérdezőt, mert pl. veled ellentétben különleges embernek tűnik

- azért mennék ki hozzá, mert engem is vonz a természet, csak nem lennék képes ott élni, de rövidebb periódust szívesen eltöltenék ott egy másik természet-tisztelő emberrel.

Őszintén sajnálom, hogy neked rögtön a mai szánalmasan romlott kor által rögzített baromságok jutnak az eszedbe.

2015. márc. 30. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Kinek a területére költöznél? Büntetik azt aki más telkén csövezik.
2015. márc. 31. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Valami visszajelzést írnál, hogy kiköltöztél-e?

Nem csodálom, hogy ez a társadalom nem marasztal, viszont nagyon nehéz lehet kiszakadva élni.

2020. márc. 1. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!