Kiszakadnál velem ebből a szemétdombból?
Sziasztok!
Ki fogok költözni a természetbe, egyenlőre beláthatatlan időre, és ehhez keresek társat/társakat. Célom a társadalomból való kisebb szintű kiszakadás, önismeret-fejlesztés, minimálissá csökkentett pénztől, anyagi javaktól, alakított tévhitektől-szokásoktól való tisztábban látás.
A konstrukció valami olyasmi lenne, hogy valahol, börzsönyben, vagy hasonlóan természetes, szép helyen egy igen eldugott részen kisebb kommunát kialakítani- összekukázott, vagy olcsón megvásárolt cuccokból.
18 éves fiú vagyok, festésen, rajzoláson kívül nem sok dolog érdekel- de persze nem is tartozik az internetre.
(És igen, mint minden tinédzser, én is megutáltam ezeket a tényezőket. Semmi szükségem jó tanácsokra, érettebb meglátásokra, satöbbi. Csupán gondoltam, hátha megér egy próbát. )
Aki úgy érzi, van benne hajlandóság, komolyság, és megismerkedne ezzel a dologgal, meg velem, nosza- írjon nekem! :)
Ne törődj az előző hozzászólókkal! Valósítsd meg az álmod, hisz még fiatal vagy, és független. Túl sok rossz dolog nem sülhet ki belőle, hisz gondolom, a kiköltozés előtt nem gyújtod fel a jelenlegi otthonodat s égeted el minden pénzedet. Én nem nézlek hülyének, hanem tisztellek, és szimpatikusnak tartom, hogy ilyen merész és vagabond ötleted támadt! Én sajnos alkalmatlan lennék az ilyesfajta életmódra, bár szívesen megismernélek, s ha egyedül kell kimenned, akkor néha akár meg is látogatnálak ;)
22f
"bár szívesen megismernélek, s ha egyedül kell kimenned, akkor néha akár meg is látogatnálak ;) "
Nincs is szebb, mint egy kis homoerotika a természet lágy ölén.
Ott majd legalább senki nem nyit rátok, mint a Westend budijában.
Már vártam, hogy a hozzád hasonló csökkent gondolkozású emberek rákapjanak erre a mondatra.
- azért ismerném meg szívesen a kérdezőt, mert pl. veled ellentétben különleges embernek tűnik
- azért mennék ki hozzá, mert engem is vonz a természet, csak nem lennék képes ott élni, de rövidebb periódust szívesen eltöltenék ott egy másik természet-tisztelő emberrel.
Őszintén sajnálom, hogy neked rögtön a mai szánalmasan romlott kor által rögzített baromságok jutnak az eszedbe.
Valami visszajelzést írnál, hogy kiköltöztél-e?
Nem csodálom, hogy ez a társadalom nem marasztal, viszont nagyon nehéz lehet kiszakadva élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!