Téged is zavarna, ha egy streamer/youtuber lenne a szomszédod?
Mondjuk ha a mikrofon érzékenység lentebb van állítva és zajszűrős is, teljesen elképzelhető a dolog, hogy a külső zajok nem rontják a minőséget és hangosabban kell beszélni.
Én annyit hozzátennék, hogy nálunk például extrém rossz minőségű falak vannak és a szomszéd suttogását is meghallani éjjel, nappal pedig a normális hangerőn beszédet is. Emlékszem hogy (pont Szalay Istiről beszélve) Isti videóját nézte normális hangerőn a felső szomszéd az ágyában és végig hallottam, nem tudtam tőle aludni. Minden lépés egy elefántcsorda dübörgésével ér fel és a pisilés pedig a Niagara vízesés mintapéldéja. Úgyhogy de, mintent IS lehet hallani. Privátszféra zéró nálunk. De mondom, ez kivételes, nem véletlen kerül itt annyiba egy lakás amennyibe, mert élhetetlen.
A munkájával nem lenne bajom, de a pénztáros Marika néni egész napos pofázása is zavarna szabadnapján, szóval...
(mondjuk a saját gyerekemé is)
Sajnos nem tudom, hogy pontosan mikor streamelt és mikor vett fel videókat, az "Isti Plays" csatornán nem lehet kivenni a napszakot. Az biztos, hogy nem délelőtt vagy nagyon éjjel, hisz akkor kell streamelni, amikor már hazaértek az emberek iskolából és munkából, de még alvásidőig be kell fejezni, tehát én kb. délután 4-tól este tízig gondolom a streamek idejét.
A vezetős vlog alapján a szomszédoknak leginkább a videojáték tartalom készítésével volt gondjuk.
Ha nem abból állnak a show hogy egész nap óbégat a mikrofonba, akkor nem zavarna.
Viszont trash "streamert" nem akarnék szomszédnak az is biztos. Azok alapból tróger alakok és lelaknak és szétbarmolnak mindent. Plusz az üvöltözés, és a "rajongókkal" hadakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!