Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Téged is zavarna, ha egy...

Téged is zavarna, ha egy streamer/youtuber lenne a szomszédod?

Figyelt kérdés
Egy magyar youtuber, Szalai Isti a legújabb vezetős vlog videójában elmesélte, hogy költöznie kellett panelból kertes házba, mert nem bírták elviselni a szomszédok az egész napos "pofázás"át. Mivel neki ez a munkálya, de studiója nincs, ezért otthonról dolgozott és kötetlen időben, akár késő este is. Nyilván ez panelfüggő is, valószínűleg itt papírvékony falak voltak, de általánosságban kérdem. Titeket zavarna?

2023. febr. 13. 09:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha a mikrofon érzékenység lentebb van állítva és zajszűrős is, teljesen elképzelhető a dolog, hogy a külső zajok nem rontják a minőséget és hangosabban kell beszélni.

2023. febr. 13. 11:16
 12/25 A kérdező kommentje:

Én annyit hozzátennék, hogy nálunk például extrém rossz minőségű falak vannak és a szomszéd suttogását is meghallani éjjel, nappal pedig a normális hangerőn beszédet is. Emlékszem hogy (pont Szalay Istiről beszélve) Isti videóját nézte normális hangerőn a felső szomszéd az ágyában és végig hallottam, nem tudtam tőle aludni. Minden lépés egy elefántcsorda dübörgésével ér fel és a pisilés pedig a Niagara vízesés mintapéldéja. Úgyhogy de, mintent IS lehet hallani. Privátszféra zéró nálunk. De mondom, ez kivételes, nem véletlen kerül itt annyiba egy lakás amennyibe, mert élhetetlen.

2023. febr. 13. 11:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha engem zavar vele, vagyis hallom, vagy akár engem is kameráz/fotóz (akár véletlenül, mert "belelóg" a lakásom, vagy bármi), akkor igen, nyilván én sem örülnék neki.
2023. febr. 13. 11:28
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

A munkájával nem lenne bajom, de a pénztáros Marika néni egész napos pofázása is zavarna szabadnapján, szóval...

(mondjuk a saját gyerekemé is)

2023. febr. 13. 11:32
 15/25 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom, hogy pontosan mikor streamelt és mikor vett fel videókat, az "Isti Plays" csatornán nem lehet kivenni a napszakot. Az biztos, hogy nem délelőtt vagy nagyon éjjel, hisz akkor kell streamelni, amikor már hazaértek az emberek iskolából és munkából, de még alvásidőig be kell fejezni, tehát én kb. délután 4-tól este tízig gondolom a streamek idejét.

A vezetős vlog alapján a szomszédoknak leginkább a videojáték tartalom készítésével volt gondjuk.

2023. febr. 13. 11:38
 16/25 anonim ***** válasza:
70%
Engem nem zavarna jobban, mint bármi más társasházi zaj. Lényeg, hogy a zajjal járó tevékenységet este 10-ig be kell fejezni, a hazirendekben általában ez van, de most az, hogy nappal hallom a szomszédot, az kb fel sem tűnik. Mondjuk ha tényleg hangos, egy minimális zajszigetelésről illene gondoskodnia, akkor sem lesz néma csend, de javít a helyzeten.
2023. febr. 13. 11:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem maga a panel zavarna. Nem tudnék olyan közegben élni.
2023. febr. 13. 12:50
 18/25 A kérdező kommentje:
Engem is zavar 17, de házra sosem lesz pénzem.
2023. febr. 13. 14:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy Urbex Gyula, vagy Molnár Krisztián...
2023. febr. 13. 14:54
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem abból állnak a show hogy egész nap óbégat a mikrofonba, akkor nem zavarna.

Viszont trash "streamert" nem akarnék szomszédnak az is biztos. Azok alapból tróger alakok és lelaknak és szétbarmolnak mindent. Plusz az üvöltözés, és a "rajongókkal" hadakozás.

2023. febr. 13. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!