Téged is zavarna, ha egy streamer/youtuber lenne a
szomszédod?
Figyelt kérdés
Egy magyar youtuber, Szalai Isti a legújabb vezetős vlog videójában elmesélte, hogy költöznie kellett panelból kertes házba, mert nem bírták elviselni a szomszédok az egész napos "pofázás"át. Mivel neki ez a munkálya, de studiója nincs, ezért otthonról dolgozott és kötetlen időben, akár késő este is. Nyilván ez panelfüggő is, valószínűleg itt papírvékony falak voltak, de általánosságban kérdem. Titeket zavarna?
ha minden egyes szavát hallanám még hajnali 2-kor is mindennap, akkor lehet panaszt nyújtanék be, de ha csak egy-két nagyobb felkiáltás meg nevetés hallatszodna át, akkor az szerintem belefér.
2023. febr. 13. 09:25
2/25 anonim válasza:
Amíg max olyan hangerőn megy mintha egy tévé lenne és legkésőbb 23 óráig vége van, nem érdekelne.
2023. febr. 13. 09:33
3/25 anonim válasza:
Engem mindenki zavar.
2023. febr. 13. 10:04
4/25 anonim válasza:
Igen, mert egy társasházban vannak szabályok amiket be kell tartani. Ilyen a csendháborítás is. Nekem is szóltak már a szomszédok, este amikor hangosan ment a tv, de én nem éreztem hangosnak.
2023. febr. 13. 10:11
5/25 anonim válasza:
Ezt a kérdést majd nyáron tedd fel, amikor a nappali kánikula után este mindenki kitárja az ablakot, hogy egy kis hűs levegő áradjon a házába, de egy szintén nyitott ablakú filmstúdió ontja a hangzavart a szomszédokra alvásidőben...
2023. febr. 13. 10:29
6/25 NTBS válasza:
Engem nem zavarna.
2023. febr. 13. 10:30
7/25 anonim válasza:
Gondolom, ha valaki videozik/streamel, azt nap közben teszi. Nappal az emberek általában dolgoznak, tehát nincsenek otthon, ergo nem zavarja őket. Engem csak akkor zavarna, ha este, hangosan videozna és ordibalna
2023. febr. 13. 10:44
8/25 anonim válasza:
Átmennék segíteni. Még mindig jobb lenne ez mint egy gyerek egész napos visitása.
2023. febr. 13. 10:55
9/25 anonim válasza:
Azért mikor valaki elég hangosan beszél, az tud hallatszódni néha. Nálunk koliban is van, hogy hallani, mikor este beszélgetnek a szomszédok. Van mikor semmit nem lehet érteni/hallani, van mikor mindent. Este ugye a nagy csendben meg rosszabb.
Ha az ember 5-6 órakor ébredne, de a szomszéd még hajnalban pofázik az zavaró tudna lenni.
2023. febr. 13. 11:05
10/25 anonim válasza:
Elképzelhetetlen, hogy akár egy panelban is hallja az ember, hacsak nem végigüvöltözi a videóit. Illetve ha neki annyira hangosan kell beszélnie, mert nem jó minőségű a felvevője, akkor hogyan lehet, hogy a kivülről jövő zaj nem rontja a felvétel minőségét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!