21/30 anonim válasza:
Semeddig se, ez maximum az aranyásó lotyók szemében gáz.
22/30 anonim válasza:
Fenti választ kiegészítem azzal,hogy ezek az aranyásó csajok a saját mamácskától,papácskától akarnak lelépni és befészkelni a készbe. Mert ugye nekik is cringe ősökkel élni,de a pasikat leszólják,ha nincs lakás.
23/30 anonim válasza:
Másnak is feltűnt, hogy rosszul van megfogalmazva a kérdés?!
24/30 anonim válasza:
Hol vannak azok akiknek a saját ház, kocsi, 400 nettó min. Alapfeltétel? S azok akiknek nincs élete nem tudnak kapcsolatit kialakítani amiatt hogy nincs saját lakhatásuk?
25/30 anonim válasza:
Sose gáz! Élni és élősködni 2 külön dolog és élethelyzet!
27/30 anonim válasza:
én nagyjából oda tenném, hogy a tanulmányok után már legalább másfél éve dolgozik (pénzt keres) a gyerek és még mindig a szülőknél él. nem is azért gáz, mert "ciki", hanem így nem fog sose rákényszerülni, hogy megpróbálja milyen felnőni. értem én, hogy kifizeti a saját ennivalóját, de ez nagyon kis része a felnőtt létnek (pénz, energia és idő szempontjából is)
28/30 anonim válasza:
én későn költöztem el, már az asszony jelölttel együtt, pedig lett volna hova, ez most bánom; viszont a pénz az jól jött.
Igen, mamahotel. De sokszor voltam munka nélkül, bizonytalan voltam, hogy fenn tudom-e tartani. Jó motiváció lett volna, és lehetett volna bulikat rendezni.
30 fölött már gáz. Kivéve, ha több-generációs család-ikerházban laktok, ahol egy épületben külön lakások vannak. A legjobb, ha utcán belül maradtok, külön lakásban, így esetleg mamáék be tudnak segíteni ha unokázásban kell segítség.
29/30 Juliusz48 válasza:
A szülők akik megtehetik eleve több generációs házat építenek mert szeretnének gondoskodni a gyerekről unokáról, és számítanak a segítségére amikor a fizikai erőnlét már nem a legfényesebb. Ez a család lényege, hogy számíthatunk egymásra. Persze a mamahoteles gyerekre nem igazán lehet számítani. Én még emlékszem, hogy apám 4 gyerek mellett is rendszeresen támogatta az özvegy édesanyját. ha kellett fizikai munkával,ha kellett anyagilag, ahogy a nagyszüleim is rendszeresen főztek ránk, és felügyeltek minket amikor a szülimnek más dolga volt.
30/30 anonim válasza:
"anyámmal élek, babettával járok, macskám van.
Nekem ne mondja senki, hogy ne legyek kemény...."
Csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!